Notícia

Vallnord Pal-Arinsal s'uneix al Black Friday amb la venda de forfets al 50%

La venda es limita a 5.000 forfets només a través de la seva botiga en línia

Vallnord Pal-Arinsal s'uneix al Black Friday amb la venda de forfets al 50%
Vallnord Pal-Arinsal s'uneix al Black Friday amb la venda de forfets al 50% Autor/a: Arinsal Snowparks
Divendres, 24 de novembre, l'estació d'esquí de la Massana, al Principat d'Andorra, donarà sortida a un cap de setmana totalment ideat per agrair la fidelitat del client. Vallnord - Pal Arinsal s'afegeix a la tendència mundial el Black Friday oferint l'abonament d'una jornada, vàlid per a qualsevol dia de la temporada, al preu de 19 euros.


Vallnord-Pal-Arinsal se suma a la bogeria per les rebaixes del Black Friday, la inauguració del període de compra dels regals de Nadal. Ho fa amb la posada a la venda, a través de la seva botiga en línia, de 5.000 unitats de forfets d'adult per esquiar als dominis andorrans de la Massana amb el preu reduït al 50%. A través de la introducció del codi de reserva BLACKFRIDAY-PA1718, es podran adquirir amb cada reserva fins a cinc abonaments a aquest preu avantatjós.

El període d'oferta s'iniciarà el divendres, 24 de novembre, i s'allargarà tot el cap de setmana, fins al diumenge 26 o bé fins que s'exhaureixin els 5.000 abonaments que es posaran a la venda. La compra es podrà fer a través del web https://shop.vallnord.com/ca/home.html. El forfet es podrà utilitzar qualsevol dia de la temporada d'hivern 2017-18, que s'inaugura el primer de desembre i finalitzarà el dia 8 d'abril de 2018. Encara que el forfet sigui d'adult, podran utilitzar-les persones compreses entre els 6 anys i fins a l'edat de 64. Els nens fins als 5 anys i jubilats es podran acollir als beneficis habituals.

Amb l'adquisició del forfet de dia, l'usuari tindrà accés a totes les instal·lacions de les pistes d'esquí de Pal i Arinsal, des de les 47 pistes fins als 30 remuntadors mecànics que les connecten, i entre els quals es troben el telecabina que condueix del centre de la parròquia de la Massana fins a l'estació de Pal, el telefèric que uneix Pal amb Arinsal i el telecabina d'Arinsal.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny