Notícia

Vallnord Pal-Arinsal s'uneix al Black Friday amb la venda de forfets al 50%

La venda es limita a 5.000 forfets només a través de la seva botiga en línia

Vallnord Pal-Arinsal s'uneix al Black Friday amb la venda de forfets al 50%
Vallnord Pal-Arinsal s'uneix al Black Friday amb la venda de forfets al 50% Autor/a: Arinsal Snowparks
Divendres, 24 de novembre, l'estació d'esquí de la Massana, al Principat d'Andorra, donarà sortida a un cap de setmana totalment ideat per agrair la fidelitat del client. Vallnord - Pal Arinsal s'afegeix a la tendència mundial el Black Friday oferint l'abonament d'una jornada, vàlid per a qualsevol dia de la temporada, al preu de 19 euros.


Vallnord-Pal-Arinsal se suma a la bogeria per les rebaixes del Black Friday, la inauguració del període de compra dels regals de Nadal. Ho fa amb la posada a la venda, a través de la seva botiga en línia, de 5.000 unitats de forfets d'adult per esquiar als dominis andorrans de la Massana amb el preu reduït al 50%. A través de la introducció del codi de reserva BLACKFRIDAY-PA1718, es podran adquirir amb cada reserva fins a cinc abonaments a aquest preu avantatjós.

El període d'oferta s'iniciarà el divendres, 24 de novembre, i s'allargarà tot el cap de setmana, fins al diumenge 26 o bé fins que s'exhaureixin els 5.000 abonaments que es posaran a la venda. La compra es podrà fer a través del web https://shop.vallnord.com/ca/home.html. El forfet es podrà utilitzar qualsevol dia de la temporada d'hivern 2017-18, que s'inaugura el primer de desembre i finalitzarà el dia 8 d'abril de 2018. Encara que el forfet sigui d'adult, podran utilitzar-les persones compreses entre els 6 anys i fins a l'edat de 64. Els nens fins als 5 anys i jubilats es podran acollir als beneficis habituals.

Amb l'adquisició del forfet de dia, l'usuari tindrà accés a totes les instal·lacions de les pistes d'esquí de Pal i Arinsal, des de les 47 pistes fins als 30 remuntadors mecànics que les connecten, i entre els quals es troben el telecabina que condueix del centre de la parròquia de la Massana fins a l'estació de Pal, el telefèric que uneix Pal amb Arinsal i el telecabina d'Arinsal.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial