Notícia

Baqueira Beret, primera cita de l'Audi Salomon Quest Challenge

El 9 de desembre torna l'Audi Salomon Quest Challenge: una competició per equips a la neu per a tota la família

Audi Salomon Quest Challenge
El 9 de desembre torna l'Audi Salomon Quest Challenge: una competició per equips a la neu per a tota la família Autor/a: Audi Salomon Quest Challenge
L'estació de la Val d'Aran acollirà la primera cita d'una prova que enguany inclourà un espectacular quilòmetre llançat. Les inscripcions ja estan obertes en www.audisalomonquestchallenge.com i els participants es podran beneficiar d'un descompte en el forfet de dia 23 novembre 2017.


S'apropa l'hivern, la neu i això és sinònim d'Audi Salomon Quest Challenge. La competició per equips més divertida de la temporada d'hivern torna un any més a les pistes. Després de reunir l'any passat a més de 2.000 participants, l'Audi Salomon Quest Challenge aposta de nou per una fórmula que combina amics, família i competició a la neu. El 9 de desembre arrencarà amb una primera cita a Baqueira Beret i les inscripcions, que inclouen un descompte en el forfet de dia, ja estan obertes a www.audisalomonquestchallenge.com.

En el seu quart any de vida, l'Audi Salomon Quest Challenge fa un pas més per augmentar la diversió en família i presenta novetats: en aquesta edició els equips es posaran a prova també en un espectacular quilòmetre llançat on sentiran la velocitat afrontant un descens en línia recta. El quilòmetre llançat se sumarà a les quatre proves habituals del Quest: l'eslàlom gegant, el freeride, el boardercross i el Banked eslàlom.

Així, com ja és tradició, els participants hauran de formar equip amb dues persones més per gaudir d'aquesta competició a la neu. Es calçaran les botes, decidiran si es llisquen en esquí, snow o telemark i escolliran categoria: challenge o familiar. També serà possible participar com a club en categoria aleví, infantil o juvenil.

El 9 de desembre l'activitat arrencarà a les 9 h del matí al village del Pla de Beret. Tots els que acceptin el repte de posar-se el dorsal tindran tres hores per aconseguir la màxima puntuació i demostrar la seva habilitat en aquestes cinc proves distribuïdes per l'estació. Cada equip rebrà un peto oficial, un mapa del circuit i una pinça de control on registrar tots els punts.

El matí de neu, amics i família es tancarà de la millor manera possible: al village, on es repartiran premis, sorpreses i es farà un gran sorteig de material Suunto i Salomon: esquís, cascs, guants, motxilles, rellotges ... Les inscripcions per a la cita de Baqueira Beret ja estan obertes en www.audisalomonquestchallenge.com a un preu de 12 € per persona si es compren de manera anticipada i de 15 € si es realitzen el mateix dia de la prova. A més, tots els participants podran gaudir de la competició i de tot un dia d'esquí a Baqueira Beret a un preu únic, ja que en el moment d'apuntar-, podran reservar el forfet amb descompte, a un preu especial per a inscrits.

El 9 de desembre s'estrenarà una nova temporada de l'Audi Salomon Quest Challenge: una competició per equips 100% popular i pensada per gaudir de la neu al costat de la família i els amics.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
EditorialOpinions

Més opinions


giny

ginyginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny