Notícia

Els organitzadors de la primera Fira de la neu del Solsonès ja pensen en una segona edició

Valoració positiva de la Fira d'enguany, amb especial acceptació del mercat de segona ma

Schuss Esquí Club,fira de la neu
Una imatge de la primera Fira de la neu del Solsonès Autor/a: Schuss Esquí Club
Bones vibracions en la primera Fira de la neu del Solsonès. Aquesta primera edició de la Fira de la Neu, que es va celebrar el passat diumenge a Sant Llorenç de Morunys, ha tingut una bona rebuda tant per als visitants com per a les empreses i clubs que hi van assistir, amb més de 100 peces exposades dins el mercat de segona mà de productes relacionats amb l'esquí. D'aquestes se'n van vendre més de 30. Els organitzadors han valorat molt positivament el circuit de test de rollerski, organitzat per la secció d'esquí de fons de la comarca, que va donar una ambientació més dinàmica a la fira i va tenir molt d'èxit. De les 11 del matí a la 1 del migdia el pavelló de Sant Llorenç va presentar un aspecte de moviment i ple total.

Pel que fa als estands, van exposar botigues de productes esportius de la comarca com ara Tàndem Solsona i el Punt d'Esports de Sant Llorenç, que van oferir descomptes especials en els seus productes amb una bona resposta de compra per part dels visitants.

En el sector informatiu hi havia la presencia de l'estació d'esquí del Port del Comte i de Tuixent la Vansa, així com empreses i clubs d'esquí com l'escola d'esquí del Port del Comte, l'escola d'esquí Prepirineu i l'escola d'esquí SKB Catalunya. Cal senyalar també la presència d'altres empreses, com ara Relleus de guiatges amb raquetes, SkiBetade venta de pacs d'esquí per internet, el club d'esquí nòrdic l'Arp, l'escola de tecnificació i formació d'esports de muntanya i el club d'esquí Coma, el club d'esquí del Port del Comte, el club d'esquí de Solsona i SchussEsquí Club.

Els organitzadors ja pensen en una segona edició de la fira per l'any vinent, amb la intenció de millorar algunes coses i oferir més activitats per als assistents. A més, ja s'han fet noves propostes per fer que la segona edició sigui més gran i millor que la d'enguany.

Recomanat: Entrevista als promotors de la Fira de la neu de Solsonès
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial