Notícia

Professors d'esquí d'Andorra preparen una manifestació

Els monitors andorrans esperen aplegar 200 persones per protestar contra l'AAME

Professors d'esquí d'Andorra preparen una manifestació
Professors d'esquí d'Andorra preparen una manifestació
Els representants dels monitors de les estacions d'esquí andorranes han acordat concentrar-se davant l'edifici de la Llacuna el 29 de novembre coincidint amb la celebració de l'assemblea general ordinària de l'Associació andorrana de monitors d'esquí. Volen escenificar així el descontentament amb l'associació que consideren responsable de la situació. Calculen que la concentració podria aplegar fins a 200 persones, segons publica avui la ràdio-televisió andorrana.


L'afer dels nous contractes dels monitors d'esquí i l'enfrontament entre l'associació i una part del col·lectiu s'escenificarà el 29 de novembre. És el dia en què l'AAME ha convocat la seva assemblea general i on el col·lectiu contrari a l'actual junta vol aprofitar per dir-hi la seva.

Calculen que s'hi podrien aplegar fins a 200 persones que consideren que l'AAME (Associació Andorrana Monitors Esquí) és la responsable de la situació per la qual passa el sector amb uns contractes que no s'adiuen al tipus de feina dels monitors.

A banda de la concentració també estan treballant en altres vies per fer sentir la seva veu. Ja fa un temps que es planteja la possibilitat de crear una nova associació de monitors que segons diuen pugui representar tot el col·lectiu i no només una part. Tampoc descarten una afiliació massiva a l'AAME i demanar una dimissió de la junta actual. Aspectes que ara per ara el col·lectiu encara està valorant a les portes d´una temporada en què les condicions contractuals del col·lectiu han canviat.

D'AndorraDifusió

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny