Notícia

Un primer cap de setmana històric a Els Angles

Les Angles ha presentat la seva campanya d'imatge en cinemes, sent l'única estació d'esquí del sud d'Europa que crea una campanya d'aquestes característiques.

Les Angles,teleesquí,Sant Pere
Des de l'any 2013 que Els Angles no havia pogut obrir l'estació un 24 de novembre. Imatge d'arxiu. Autor/a: Les angles
És cert que existeixen tant als Alps com al Pirineu estacions d'esquí que obren abans del 24 de novembre, i és cert que ha arribat a ser habitual els últims anys obrir abans del pont de la Puríssima, però en el cas d'Els Angles, des de l'any 2013 (quan van rebre una nevada molt important) no s'havia pogut obrir l'estació un 24 de novembre. Per aquesta raó enguany s'ha celebrat amb un èmfasi especial a l'estació del Capcir el poder obrir abans de desembre. Sol i lleugeres nevades han acompanyat a més de 3.000 esquiadors o practicants de surf de neu o altres modalitats, que s'han deixat seduir per una de les estacions més alpines de tot el Pirineu Oriental.

Una bona part de l'èxit d'Els Angles es deu a cinc punts, sobre els quals s'està treballant any rere any.

1 • La qualitat i quantitat de la neu. A Les Angles consideren tot un repte el poder tenir de 30 a 60 cm de neu pols-dura en uns 12 km de pistes, amb gairebé la meitat dels remuntadors oberts, neu ben cuidada, sense pedres i podent esquiar fins al mateix poble (amb l'escola d'esquí oberta a peu de carretera). Tot i que el vent es va portar bona part de la neu a cotes altes, aquesta setmana han cuidat al màxim la qual havien mantingut, afegint neu fresca amb els nous canons TR8 i TF10. L'ambient hivernal s'ha respirat en tota l'estació i el poble, durant tot el cap de setmana.

2 • Oferta hotelera. El nou Lodge 4Y, concebut i construït pels mateixos propietaris del Xalet Ana, ofereix nous llits a les ja existents, pujant el nivell de qualitat i d'acabats.

3 • Els preus. El forfet a 24 € (adults) i a 21 € (infantil), unit a les ofertes per comprar el forfet de temporada (abans del 30 de novembre), han seduït molts esquiadors el cap de setmana.

4 • La gastronomia. L'ampliació del restaurant Le Chalet (2.108m) i la seva magnífica oferta gastronòmica, amb carn ecològica amb vaques criades en les mateixes pistes a l'estiu ... i Chez Antoine, al costat de l'escola d'esquí, ofereixen un nivell de qualitat altíssim per a una estació de esquí que busca productes de la zona i si pot ser, 100% ecològics.

5 • L'absència de cues. Tant a la carretera d'accés a Els Angles des de la frontera, com en els en els remuntadors i pistes, no s'han viscut aglomeracions ni cues de més de 2 minuts, distribuint perfectament els esquiadors per tota l'estació.

El fet de poder desenvolupar innovadores campanyes d'imatge i comunicació també ha contribuït, sense cap dubte, a potenciar la marca dels Angles, treballant amb intensitat per aconseguir un objectiu molt clar: recuperar clients de l'altre costat de la frontera. Conscients de l'èxit dels Angles durant els anys 80 i 90, l'estació del Pirineu Oriental de la Catalunya del Nord segueix treballant per oferir una qualitat molt per sobre de la mitjana, a preus justos. Per a aquest any, Les Angles ha presentat la seva campanya d'imatge en cinemes (Barcelona), sent l'única estació d'esquí del sud d'Europa que crea una campanya d'aquestes característiques.

Més de 3.000 esquiadors el primer cap de setmana

Tot i que no s'ha arribat als 5.000 esquiadors en tres dies, el cap de setmana s'ha aconseguit superar la barrera psicològica de les 3.000 visites, cosa que s'agraeix a la comarca del Capcir, situada a uns 35 minuts de Puigcerdà. També s'ha notat un augment en la venda de forfets que inclouen només el telecabina, facilitant l'accés a moltes famílies amb nens que han gaudit del seu primer cap de setmana a la neu després de l'estiu. L'estació ha destacat el nombre de famílies catalanes que van esquiar el cap de setmana a Les Angles, sent notable l'augment d'esquiadors que creuen la frontera. En total i a data del 27 de novembre, Angles ha venut un 40% més de forfets que el passat, comptant sobretot els forfets de temporada, ja que fa un any l'estació encara no estava oberta. Per tal motiu, les vibracions són realment positives, ja que un augment del 40% abans de la Puríssima suposa per a Les Angles una excel·lent notícia.

A l'espera de molt més fred i noves nevades, a Els Angles ja treballen per prepara un nou cap de setmana, amb mes pistes i remuntadors oberts.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial