Notícia

Espot i Port Ainé obren divendres en una jornada de portes obertes

Les estacions del Pallars donen la benvinguda a l'hivern el primer cap de setmana de desembre

Trepitjaneus,Pisten Bully,Espot
Aquesta temporada les estacions milloren la qualitat de la neu amb l’adquisició de tres noves màquines trepitjaneu Autor/a: Skipallars
Les estacions del Pallars donen la benvinguda a l'hivern el primer cap de setmana de desembre. Amb un sol forfet, els esquiadors podran gaudir de l’esquí al Pallars amb gairebé 70 kilòmetres de neu per practicar esquí alpí i nòrdic i deixar-se endur per les infinites propostes de muntanya que s’hi ofereixen. A més, aquesta temporada les estacions milloren la qualitat de la neu amb l’adquisició de tres noves màquines trepitjaneu que permetran un millor treball.


Està previst que les dues estacions del Pallars Sobirà, Espot i Port Ainé, comencin la temporada d’hivern 2017-2018 el pròxim divendres 1 de desembre amb una jornada de portes obertes. Aquesta iniciativa neix amb la voluntat de fer més accessible l’esport a tothom que hi vulgui i facilitar una primera experiència als debutants.
 
Millores en maquinària, gastronomia i lloguer de material
 
Renovació del parc de màquines amb la compra de tres màquines trepitjaneu noves d’última generació: dues a Port Ainé i una a Espot.
Renovació i obres de millora a les terrasses de les dues estacions de Skipallars. A més s’amplia l’oferta gastronòmica amb noves propostes de restauració com un Food Truck o un bar km0.
Nou punt de lloguer de material al pàrquing de l’Hotel Port Ainé 2000*** per millorar el servei i nou material de lloguer d’esquí i surf de neu.
 
Un any més, les estacions d’Espot, Port Ainé i Tavascan ofereixen un únic forfet que permet gaudir de les tres estacions a partir del segon dia. En aquest sentit, amb el forfet de temporada, els usuaris tindran accés a gairebé 70 quilòmetres de neu, on podran practicar esquí alpí, esquí nòrdic o, si ho prefereixen, dur a terme activitats alpines a la muntanya i gaudir de l’entorn natural.
Totes les estacions del Grup FGC obertes al desembre

Aquest mes de desembre arrencarà amb totes les estacions del Grup FGC obertes. La Molina ja va iniciar la temporada el passat dijous 30 de novembre, amb la posada en funcionament de la Pista Llarga. A més, aquest dissabte 2 de desembre Vall de Núria i el dimarts 5 de desembre Vall de Nñuria també es posaran en marxa.
 
Per a més informació: www.espotesqui.cat / www.portaine.cat / www.skipallars.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny