Notícia

Vallnord obre divendres

Segons comunicat dels dos dominis ho faran amb el 45% de la superfície esquiable

Vallnord,trepitjaneus,Arcalis
Segons comunicat dels dos dominis ho faran amb el 45% de la superfície esquiable Autor/a: Vallnord
Les estacions d’esquí de la Massana i d’Ordino mantenen la data oficial d’obertura prefixada i engeguen la temporada d’hivern 2017-2018 aquest divendres, dia 1 de desembre. D’aquesta manera, els esquiadors tenen la primera cita amb la neu aquest cap de setmana, amb un total del 40% de la superfície dels dominis de Vallnord-Pal-Arinsal  a disposició i el 45% de les pistes obertes a Vallnord-Arcalís. El pronòstic meteorològic, que augura nevades per a les properes hores, fa que les dades sobre pistes i remuntadors en marxa pugui augmentar les properes jornades.
 


Les estacions de les Valls del Nord s’anticipen al Pont de la Puríssima i inauguren la temporada d’esquí 2017 – 2018 el primer de desembre, amb el 40% de la superfície esquiable de Vallnord-Pal-Arinsal a disposició i el 45% de les pistes de Vallnord-Arcalís esperant els primers esquiadors. El percentatge d’obertura previst pot canviar a mesura que s’aproxima la data, ja que es preveuen nevades en les properes hores que s’aniran intensificant. Conseqüentment, el nombre de pistes i remuntadors anirà en ascens de forma progressiva, a l’espera que, de cara als festius que la setmana vinent se celebren al país veí, els visitants trobin, a més dels serveis i les novetats implantades per a la millora de la seva experiència,  bona part dels dominis al seu abast.
 
Vallnord-Pal-Arinsal i Vallnord-Arcalís rebran la temporada amb l’equip fix treballant al complet i amb una part de la plantilla temporal ja incorporada per cobrir tots els serveis necessaris per a l’esquiador. Així, els usuaris podran gaudir dels serveis de les Escoles d’esquí i d’snowboard, els jardins de neu,  les activitats que completen l’oferta de les estacions i diferents espais gastronòmics distribuïts a les instal·lacions.
 
Vallnord-Pal-Arinsal arrenca la nova temporada d’hivern amb el 45% de les seves pistes obertes i amb 40% dels remuntadors mecànics en marxa. L’estació d’esquí de la Massana vol acollir els primers esquiadors de l’hivern tot oferint-los un preu especial en el seu forfet de dia. D’aquesta manera, l’abonament del divendres vinent tindrà un preu de tan sols 19 euros, el que suposa una reducció del 50%. En el transcurs del cap de setmana es mantindran els preus avantatjosos. En el cas de dissabte i diumenge, el cost del forfet d’adult serà de 32 euros per a l’adult i de 26 euros per als infants a partir dels 6 anys. Amb tot, els primers fidels de l’hivern ja podran accedir i conèixer nou edifici de serveis del Coll de la Botella, amb què les pistes de la Massana estrenen un nou punt d’accés al domini, amb més de 1.100 m2 pensats per a la seva comoditat.
 
El domini de Vallnord-Arcalís obre les seves portes amb el 45% de les seves pistes obertes i acompanyades pel 75% dels seus remuntadors mecànics en funcionament. Així mateix, les dades sobre l’estat de pistes podria veure’s modificat les properes hores a causa de les precipitacions de neu. Tanmateix, en el cas de l’estació d’Ordino, el preu amb què els esquiadors podran adquirir el primer forfet de dia de la temporada és de 29,90 euros, amb la possibilitat d’adquirir la garantia meteorològica per només 2,50 euros.
 
De cara al Pont de la Puríssima que la propera setmana tindrà lloc al país veí del sud i en vista dels mapes meteorològics, que auguren nevades en els propers dies, les previsions són optimistes i s’espera ampliar progressivament la superfície i els ginys oberts. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny