Notícia

Veus crítiques dins l'assemblea general de Saetde pel trencament de la marca Grandvalira

Pas de la Casa-Grau Roig obté més de quatre milions de benefici la temporada passada

grandvalira,pas de la casa
Pas de la Casa-Grau Roig obté més de quatre milions de benefici la temporada passada. Imatge d'arxiu del Pas de la Casa. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Pas de la Casa-Grau Roig ha tingut uns beneficis de més de 4 milions la temporada 2016-2017. Així s'ha explicat en l'assemblea general de Saetde. Joan Viladomat ha defensat la possibilitat de comprar la majoria de les accions d'Ordino-Arcalís perquè així el negoci continuï a Andorra, segons acaba d'informar fa una estona la ràdio-televisió andorrana.


L'assemblea general de Saetde ha servit per presentar uns números positius, amb més de 4 milions d'euros de beneficis la temporada passada. També ha posat de manifest l'increment de les entrades dels forfets de Grandvalira pels sectors de Pas de la Casa-Grau Roig, el que podria suposar un canvi del repartiment dels beneficis de la venda conjunta de forfets entre Saetde i Ensisa.

Segons ha indicat el cònsol major d'Encamp, Jordi Torres, la possibilitat que Saetde adquireixi la majoria de les accions d'Ordino-Arcalís es preveu de manera positiva perquè la inversió es fa al país.

Durant l'assemblea també hi ha hagut veus crítiques amb el trencament de la marca Grandvalira, que hauria de dur-se a terme el 2019. Miquel Alís, excònsol major d'Encamp, ha reiterat que l'acord d'intencions entre la societat i el comú està mal fet, ja que creu que els terrenys de Concòrdia no han format mai part de la concessió de Saetde, segons ha informat aquesta tarda Andorradifusio.ad.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny