Notícia

Grandvalira confirma l'obertura parcial del domini aquest dissabte 2 de desembre

La producció de neu continua activa gairebé sense interrupció i els equips de terreny treballen a contrarellotge per fer front a les últimes nevades

cano de neu,cano,grandvalira,baixa pressio
La producció de neu a Grandvalira està a ple rendiment des de fa més de 48 hores Autor/a: Grandvalira
Grandvalira confirma la inauguració de la temporada amb una obertura parcial dissabte 2 de desembre. El domini andorrà preveu obrir aquest cap de setmana 4 dels 6 sectors sempre que les condicions meteorològiques ho permetin amb una tarifa de 30 €. A més, la producció de neu continua activa gairebé sense interrupció i els equips de terreny treballen a contrarellotge per fer front a les últimes nevades i garantir el condicionament de la màxima superfície esquiable.


Grandvalira inaugurarà la temporada 2017-18 el proper dissabte 2 de desembre sempre que les condicions de la meteorologia ho permetin. L’estació més gran del sud d’Europa preveu una obertura parcial amb 4 dels 6 sectors per a la pràctica dels esports d’hivern als sectors Pas de la Casa, Grau Roig, Soldeu i El Tarter durant el cap de setmana. Els equips tècnics continuen treballant a contrarellotge per afavorir l’enllaç entre els sectors Pas de la Casa i Grau Roig i el condicionament de la màxima superfície esquiable. 

Després de les precipitacions en forma de neu de les darreres hores i de la producció de neu activada pràcticament sense interrupció durant els últims dies, els equips de terreny segueixen treballant intensament per garantir unes condicions de neu que compleixin amb els estàndards de qualitat i de seguretat pertinents per a la pràctica de l’esquí i l’snowboard. 

Els diferents models meteorològics consultats pels tècnics de Grandvalira preveuen mantenir activa la xarxa de canons al llarg dels pròxims dies en espera també d’una nova pertorbació prevista per aquest divendres. A partir d’aquí, l’estació estima poder anar condicionant de forma progressiva més extensió esquiable. 

Per a l’obertura parcial Grandvalira ha revisat les tarifes i el preu del forfet de dia serà de 30 euros per adult/júnior i 20 euros per infant (compra online i a taquilles).

Grandvalira ha habilitat un servei de bus gratuït per aquest cap de setmana entre els sectors d’Encamp, Canillo, El Tarter, Soldeu i Grau Roig per als esquiadors que presentin el forfet.  (+info www.grandvalira.com).
 

CONDICIONS D’OBERTURA

Sectors Pas de la Casa i Grau Roig (No connectats per pista)

Sector Pas de la Casa:
Pistes: Directa I
Instal·lacions: TSD4 Pas de la Casa
Servei d’Escola d’Esquí i Snowboard
Restauració: Font Negre, KSB Coll Blanc i CBbC de Costa Rodona
Sector Grau Roig:
Pistes: Bosc, Pala Nova i Zona Debutants
Instal·lacions: Xavi, Pessons1 i Coma Blanca
Servei d’Escola d’Esquí i Snowboard
Restauració: Refugi de Pessons, Cubil, Tres Estanys, Font Negre, CBbC-Costa Rodona, Coll Blanc i Piolet. 
 

Sectors Soldeu-El Tarter (Connexió per pista de Soldeu amb El Tarter):
Pistes: Zones de debutants, Pla d’Espiolets, Riba Escorxada, Esparver parcial, Esquirol parcial, Astoret, Gall de Bosc (zona unió Soldeu i El Tarter), Paniquera, Ós parcial i Duc.
Instal·lacions: TC Tarter, Pi de Migdia, Tosa Espiolets, TC Soldeu, Solana, Planell de la Font, TK Gall de Bosc i Tapís Jardí
Connexió per pista entre sectors Soldeu i El Tarter 
Servei d’Escola d’Esquí i Snowboard
Restauració: Riba Escorxada i L’Abarset (El Tarter) i Espiolets (Soldeu)
L’enllaç per pista entre els sectors Grau Roig i Soldeu-El Tarter encara no quedarà habilitat. De la seva part, els sectors de Canillo i Encamp continúen treballant per garantir l’obertura per a la pràctica dels esports blancs en els propers dies.
Aquesta temporada es preveu que la campanya de neu s’allargui fins el dia 8 d’abril i comptarà amb 128 dies, sempre que les condicions climatològiques siguin favorables. Grandvalira estrena la temporada 2017-18 amb una inversió d’11 milions d’euros destinats a tres grans eixos: la innovació, la qualitat i l’atenció al client. 

L’estació andorrana preveu ampliar la informació a través del seu web www.grandvalira.com i de les seves xarxes socials.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots