Notícia

Masella aconsegueix obrir tot el desnivell

L'estació cerdana amplia el nombre de pistes obertes i arriba als 25 km esquiables

pisters,masella
Dos operaris-pisters avui dijous acabant de condicionar la zona alta de Masella Autor/a: Masella
Bones notícies les que arriben de Masella. Fa fred i les condicions per produir neu estan sent molt bones des de fa més de 48 hores, una situació que està permetent als responsables de neu produïda posar la maquinària a ple rendiment cada vegada en més pistes. És gràcies a aquesta situació que el comunicat de neu a l'estació està millorant a cada hora que passa. De cara aquest quart cap de setmana de la temporada 2017-18, és a dir, per aquest 2 i 3 de desembre, s'amplien el nombre de pistes obertes i s'arriba a l'obertura de 25 km esquiables. I el més important: s'obre el 100% del desnivell esquiable, així que ja es podrà esquiar des del cim de la Tosa, a 2.535 m, fins al Pla de Masella, a 1.600 m, el que representa el desnivell més important del Pirineu de Girona.

També hi ha bones notícies pel que fa a remuntadors i és que de cara al cap de setmana s'obriran el telecadira Jumbo Tosa i el TGV, tots dos desembragables de 6 places.

La previsió pel cap de setmana és obrir amb gruixos de neu que van dels 30 als 40 cm de neu pols i 19 pistes que sumen 25 quilòmetres. A les pistes ja obertes s'hi afegeixen les vermelles Davallada, Esquirols, Central, Tosa Vermella i Panoràmica Superior. Pel que fa a blaves: La Plana Superior i Masovera. I la següent verda: Telecorda del Pla de Masella.

Comunicat oficial

Remuntadors: 10 oberts (Cinta de Pastors, Cinta de Pastorets, Telecadira de Coma Oriola, Telecadira TGV, Telecadira Jumbo Tosa, Teleesquí de Debutants de Coma Oriola, Teleesquí de la Tosa, Teleesquí de Rasos, Telecadira Masella Jet, Telecorda del Pla de Masella).
Desnivell: 935 m, des del cim de la Tosa-2535 m  fins el Pla de Masella-1600 m
Pistes: 25 km
Accés a pistes: Per Coma Oriola-1950 m i Pla de Masella-1600 m.

El nombre de pistes i remuntadors oberts augmentarà de cara el Pont de la Puríssima, gràcies a les nevades previstes per aquest Divendres i aquest Dissabte i, també, pel fred previst que permetrà produir neu de molt bona qualitat.


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


34%


7%


59%

58 vots