Notícia

Aymar Navarro, un aranès al Freeride World Tour 2018

L’esquiador de la Vall d’Aran podrà competir a totes les parades d’aquesta temporada.


Aymar Navarro ha rebut una wild card per a competir al Tour Mundial del Freeride 2018 després dels bons resultats la temporada passada, on va realitzar la millor línia a la prova de Vallnord-Arcalís, on va aconseguir la 3a posició. Així doncs l’esquiador de la Vall d’Aran podrà competir a totes les parades d’aquesta temporada.


Bones notícies per a l’esquiador de la Val d’Aran. L’esquiador local de Baqueira ja porta tres anys seguits obtenint molt bons resultats i millors imatges i línies per allà on esquia. De fet, el seu tercer lloc aconseguit l’hivern passat a la prova de Vallnord-Arcalís, on hi participava desde feia tres anys amb invitació especial com a esquiador local, han acabat esdevenint un dels millors passaports per entrar definitivament a l’elit de les competicions internacionals. Per això el Freeride Wolrd Tour ha anunciat oficialment al seu web l’ingrés  al circuit internacional del FWT.

Aymar Navarro Combalie, 28 anys, ha participat als circuits del Freeride World Qualifier i el Freeride World Tour.  A dia d’avui és, sinó el millor, un dels millors freeriders del Pirineu, fent de la Val d’Aran i els entorns de Baqueira el seu espai natural per a practicar. Quan ariba l’estiu a l’hemisferi nord ell fa les maletes i els mesos de juliol i agost es desplaça a l’hemisferi sud. Són conegudes les seves expedicions als Andes (Las Leñas, Chapelco, Cerro Bayo…) , sobretot per les imatges espectaculars que arriben en forma de documental quan acaba la temporada. La pel·lícula South Lines, que compta amb la participació d’Adria Millan i Txema Trull, aconsegueixen milers de reproduccions.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny