Notícia

Font Romeu, Les Angles i Portè, les tres opcions per esquiar aquest cap de setmana a la Catalunya del Nord

La Quillane tambè es prepara per obrir totes les seves pistes i remuntadors demà dissabte

font romeu,Font-Romeu
Font Romeu obre pistes demà dissabte Autor/a: Diaridelaneu.cat
A Les Neiges Catalanes segueixen obrint estacions, preparant-se per les nevades que cauran amb certa intensitat durant tot el cap de setmana. Entre avui divendres i demà dissabte obriran les pistes les estacions de Font Romeu-Pirineus 2000 i La Quillane; les dues estacions s'uneixen a Les Angles i Porté, que ja estan obertes, amb els seus canons de neu produïda a ple i complet funcionament.

Aquesta setmana, s'espera que la nova web http://es.france.fr/neiges-catalanes comenci a oferir novetats, destacant de forma progressiva l'obertura de més i més estacions.
 
Font Romeu obrirà tots els sectors (parcialment obrirà l'Snowpark), connectant amb Pyrénées 2000, en total treballen per oferir uns 20 km de pistes, amb 12 remuntadors oberts i 500m de desnivell esquiable. De moment a les cotes altes superen els 40cm, però amb les noves nevades, s'espera que es superi el mig metre fàcilment. Porté Puymorens oferirà tot el seu desnivell esquiable de 900 m, oferint 16 km de pistes amb gruixos que van dels 50cm al metre de neu. A Les Angles avui obriran una pista mes, arribant a les 8, però durant el dissabte, la idea és seguir obrint pistes, arribant als 20km esquiables. Els gruixos van dels 30 als 65 cm, esperant, igual que la resta d'estacions, acumular més neus durant els pròximes dies.

A La Quillane també treballen per poder oferir un aspecte impecable. La petita estació del Capcir es prepara per obrir totes les seves pistes i remuntadors demà dissabte que ve. Totes les estacions han comunicat que s'aniran obrint pistes de forma progressiva a partir de divendres.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny