Notícia

Totes les estacions del Grup FGC centrades en la producció de neu per obrir més pistes

Vallter 2000 obrirà el proper dimarts 5 de desembre, just abans del pont

trepitjaneus,la Molina
Una trepitjaneus avui matí a La Molina Autor/a: La Molina
Gràcies a les baixes temperatures dels darrers dies i la constant feina dels equips tècnics, centrats en la producció de neu i la preparació de pistes, les 5 estacions del Grup FGC estaran obertes al públic abans del pont de desembre. Tot apunta que durant aquests dies es podran condicionar el màxim nombre de pistes i remuntadors per oferir el millor servei als usuaris.
 
De fet, gràcies a unes condicions meteorològiques de ple hivern, La Molina va encetar la temporada ahir, dijous 30 de novembre amb una jornada en què els visitants van poder aprofitar una tarifa reduïda de 15€ i van gaudir de fins a 20 cm de gruix de neu. De cara al cap de setmana, els esquiadors podran accedir a Pista Llarga, Trampolí i les cintes transportadores de Pista Llarga, Debutants i Johann Cruyff. L’estació, a més, posarà a ple funcionament el sistema de producció de neu de cultiu per garantir així les millors sensacions per aquest cap de setmana. Amb una previsió de neu i temperatures molt bones per poder anar obrint més domini esquiable de cara al Pont de la Puríssima, Amb tot la zona central i la zona Roc Blanc significa 21 pistes i 8 remuntadors i un gruix de neu que va dels 20cms a la cota baixa als 40 cm en cota alta.

Les estacions ubicades al Pallars Sobirà han engegat avui la temporada, amb gruixos de 20 a 40 cm de neu pols/dura. A Port Ainé avui s'han obert 3 pistes: Baixant del Port Ainé, Baixant del Bosc i La Font. També s’està treballant per obrir el telesquí de Clots.

Espot, per la seva banda, obrirà les pistes Debutants i La Rampa. Avui s'ha fet una jornada de portes obertes amb el forfet gratuït per a tots els visitants. A partir de dissabte es treballarà per obrir les pistes de La Font, Accés Camí del Llop i Camí del Llop 1 i 3 i s’aplicarà tarifa d’obertura amb les següents condicions: adult (26€), infant (21€), menor (3€) i veterà (16€).
 
Vall de Núria obrirà demà dissabte 2 de desembre amb la zona de debutants: Roc Malè, Eina i Finestrelles amb gruixos d’entre 15-25 cm. A més, també es podrà accedir al Parc Lúdic, amb les seves actualitats d’hivern. El primer dia de la temporada s’aplicarà una tarifa reduïda en el Cremallera + forfet, amb un 20% de descompte: 24,00 € per als adults i 18,00 € per als infants. El servei del Cremallera estarà en funcionament a partir del divendres 1 de desembre.
 
Vallter 2000, per la seva banda, està treballant al màxim per tenir-ho tot a punt per al dimarts 5 de desembre, abans del pont. Tot apunta que es podrà activar el sistema de producció de neu de cultiu a ple rendiment i condicionar, així, el màxim nombre de pistes i remuntadors. Durant la jornada, els visitants podran gaudir de la neu amb una jornada de portes obertes.
 
Per a més informació: www.fgc.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny