Notícia

Vallter 2000 començarà la temporada dimarts 5 de desembre

Vallter es consolida i projecta com a l'estació familiar de referència

vallter,nens,esqui
Vallter 2000 començarà la temporada dimarts 5 de desembre. Imatge d'arxiu. Autor/a: Uri Cornet
Vallter 2000, estació familiar i accessible per a tothom, començarà la temporada dimarts 5 de desembre. Enguany es fomentarà l’adquisició dels forfets a través de la seva pàgina web per estalviar diners i cues als usuaris Com a novetat, s’ha reforçat la seguretat en la zona de debutants i en el Parc Lúdic, el que permet a l’estació consolidar-se com a equipament turístic familiar.


El proper dimarts 5 de desembre Vallter 2000 engegarà la nova temporada 2017-2018 d'acord amb la previsió de poder activar el sistema de producció de neu de cultiu a ple rendiment i condicionar el màxim nombre de pistes i remuntadors. Durant la jornada, els visitants podran gaudir de la neu amb una jornada de portes obertes.
 
Aquest hivern Vallter 2000 es consolida com una estació encara més familiar i accessible. Amb l’objectiu d’estalviar diners i cues als usuaris es fomenta la venda en línia i la taquilla exprés. Gràcies a aquest sistema, un cop adquirits els forfets a través de la pàgina web de l’estació només cal recollir-los per una taquilla especial i aprofitar el temps amb el realment important: la neu.

Novetats dissenyades per al públic familiar

 Implementació de millores en matèria de seguretat a les zones de debutants i en el Parc Lúdic, ja que Vallter 2000 treballa a consciència per al públic infantil en ser un equipament turístic familiar.

 Consolidació del projecte del Miniclub l’Esquirol, amb un programa d’animació per als caps de setmana i festius destinat als més petits i amb propostes alternatives a l’esquí per als més grans. Amb l’èxit del projecte la temporada passada, aquest any el Miniclub l’Esquirol amplia la seva oferta i millora el programa d’animació.

Renovació del conveni de transport amb l’empresa Teisa per al pack Skibus, amb pas per les principals poblacions gironines, amb l’objectiu de continuar sent una estació accessible.

Totes les estacions del Grup FGC, en funcionament al desembre

Aquest mes de desembre engegarà amb totes les estacions del Grup FGC obertes. Espot i Port Ainé estaran en funcionament a partir del divendres 1 de desembre i Vall de Núria, dissabte 2 de desembre. La Molina va encetar la temporada el passat dijous 30 de novembre.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


73%


8%


12%


8%

26 vots