Notícia

Tavascan ho obre tot aquest dimecres

Serà la primera estació catalana en oferir circuits per a l'esquí nòrdic

tavascan,pleta del prat
Una imatge d'aquest cap de setmana a Tavascan Autor/a: Tavascan
Totes les estacions d'esquí del Pallars Sobirà ja estaran obertes aquest dimecres. L’Estació de Tavascan ha confirmat avui via web que obre totes les instal·lacions aquest dimecres. Així doncs a partir d’aquest 6 de desembre de 2017 s’inaugura la temporada de neu 2017-2018 amb la posada en marxa de les pistes d’alpí, nòrdic i raquetes. Amb l'obertura del circuit de nòrdic serà la primera estació d'esquí de fons catalana que ja estarà a punt per rebre els practicants de la modalitat.

Cal recordar que aquest any Tavascan es projecta com una estació petita però molt polivalent, ja que ofereix pistes d’alpí, de nòrdic, circuits de raquetes i itineraris d'esquí de muntanya, entre altres.

Les novetats d'enguany

El complex de muntanya de Lladorre destaca que s'inicia una col·laboració amb l’empresa Esportec Outdoor Sport, que s’encarregarà de gestionar el refugi, l’escola d’esquí i el lloguer de material.

Tavascan ha anunciat que col·laborarà amb l'alpinista Ferran Latorre i utilitzarà el seu nom com a prescriptor de l’Espai Ferran Latorre, on es durà a terme un seguit de clínics enfocats a l’esquí de muntanya, a la seguretat i a compartir una experiència.

A més, enguany s’estrena una nova activitat d’immersió en el freeride, que té com a objectiu perfeccionar la tècnica de baixada per fora pista,  s’ofereix una activitat de cap de setmana de combinat de freeride i sortida d’esquí de travessa, es posa a disposició dels esquiadors diversos equips de freeride de gamma alta i es faran sessions gratuïtes d’adaptació al material d’esquí alpí.

En el comunicat conjunt enviat per les estacions d'esquí de Lleida ha senyalat que a partir d'aquesta temporada s’ofereixen sessions d’esquí alpí i de fons en diferents idiomes (anglès, francès, italià, castellà i català), i es facilitarà per primera vegada la possibilitat d’aprendre la disciplina del telemark i llogar material.

Pel que fa a instal·lacions Tavascan ha renovat la seva oficina de taquilles i l’ha traslladat a un punt nou de l’estació. L'estació de la Vall de cardós aprofita la versatilitat de les seves instal·lacions, on s’hi pot practicar tot tipus d’activitats relacionades amb la neu, per convertir-se en un centre integral pioner en aquest àmbit. D’aquesta manera, es definiran itineraris d’alta muntanya fora pista per fer esquí de muntanya, splitboard o raquetes.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial