Notícia

Andorra oferirà ajuda a França per evitar talls a l'RN22

El Ministeri d'Ordenament Territorial d'Andorra proposa una solució urgent i immediata per evitar més talls a la RN22

Andorra oferirà ajuda a França per evitar talls a l'RN22. Imatge aèria d'arxiu del Pas de la Casa.
Andorra oferirà ajuda a França per evitar talls a l'RN22. Imatge aèria d'arxiu del Pas de la Casa.
El Ministeri d'Ordenament Territorial d'Andorra oferirà ajuda i suport tècnic a les autoritats franceses perquè no es produeixin talls a la RN22 d´accés a França quan nevi intensament. El ministre Jordi Torres s'ha reunit amb les autoritats franceses per buscar una solució urgent i immediata als talls a la RN22 d'accés a França a causa de la neu i les allaus. Aquesta decisió, que el titular d'Ordenament Territorial ha traslladat als agents socials i econòmics del Pas de la Casa, ha estat ben rebuda a la zona.

Aquest cap de setmana, coincidint amb l'estrena de la temporada a les pistes d'esquí, s'ha produït el primer tall en l'accés a França per la RN22 a causa de les condicions meteorològiques. El Govern ha signat aquest any un acord bilateral amb França per col·laborar econòmicament amb 10,5 milions d'euros en les obres de millora en aquesta carretera i també en la RN20 i la RN320. Aquestes actuacions a la xarxa viària francesa s'iniciaran el 2018 i s'allargaran durant 6 anys.

Arran del tall d'aquest cap de setmana, la prohibició perquè circulin els vehicles pesants i la previsió meteorològica per a les properes hores, l'associació de transportistes d'Andorra recomana evitar els desplaçaments a França, segons informació facilitada avui per la RTVA.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny
giny