Notícia

Baqueira Beret, amb 135 Km de pistes obertes, és l'estació amb més km oberts de tot el món

A Baqueira les pistes obertes ja freguen el 95% i als sectors de Beret i Bonaigua el 90%.

Baqueira,Tanau
Imatges d'ahir a Baqueira. L'estació aranesa, amb 135 Km de pistes obertes, és l'estació amb més km oberts de tot el món Autor/a: Baqueira
Després de 75 cm de neu caiguts, entre divendres i dissabte, l'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu obrirà, si les condicions meteorològiques ho permeten, 97 pistes que sumen 137 km esquiables. Segons publica el digital aranès AranNau, Baqueira és a dia d'avui l'estació d'esquí amb més quilòmetres esquiables de tot el món.


Els esquiadors i snowboarders que es desplacin fins Baqueira Beret gaudiran d'un dels ponts de desembre amb més neu dels últims anys. A les cotes superiors el gruix a pistes supera el metre de neu i en les parts baixes dels 65 cm.

Les temperatures plenament hivernals d'aquests dies, de fins -15º C al diumenge, han permès un inici de temporada excepcional amb una alta qualitat de neu pols i una obertura de l'estació per al Pont que arribarà, sempre que acompanyi la meteorologia, al 90 % de pistes obertes i tots els remuntadors, 35 instal·lacions, en marxa.

Pel que fa a pistes, es podrà gaudir de 6 verdes, 42 blaves, 40 vermelles i 17 negres amb unes condicions de neu pols. A Baqueira les pistes obertes freguen el 95% i a Beret i Bonaigua el 90%. En l'última setmana la majoria de pistes que s'han habilitat han estat les de dificultat moderada i alta (vermelles i negres) gràcies a les copioses nevades. Les àrees de debutants de les tres zones de l'estació estaran a ple rendiment per rebre a les famílies que tinguin previst iniciar-se en els esports blancs.

Per facilitar la compra de forfets el dimarts 5 de desembre s'obriran amb horari especial fins a les 22 h les taquilles de Ruda i 1500 i per recollir el forfet de temporada l'oficina d'informació a Baqueira 1500 també estarà oberta fins a les 22h.

La totalitat dels serveis de lloguer Ski Service i Baqueira Store (Baqueira 1.500, Ruda, Beret i Bonaigua) estaran oberts i tots els establiments de restauració de pistes que inclouen els de gastronomia d'altura (5J Grill Baqueira, Moët Winter Lounge a Orri, refugi Sant Miquel a Bonaigua i Restaurant Pla de Beret). També la còmoda nova cafeteria Bosc a Baqueira 1800, els serveis de guarderia i parcs infantils de 1500, 1800 i Beret (de 9.30 a 16.30h).

L'estació té en funcionament la central de reserves online que garanteix els millors preus de l'oferta hotelera de la Val d'Aran i Valls d'Àneu i un servei d'alta qualitat: www.viajes.baqueira.es

Agenda

Salomon Quest Challenge: el dissabte 9 de desembre es disputa aquest divertit esdeveniment a mig camí entre la competició i el lleure que es disputa en equip de 3 persones. Està oberta a tots els esquiadors i snowboarders. Inscripcions a http://salomonquestchallenge.com
DJ a Baqueira Bar 1500: el dissabte 9 de desembre a partir de les 15 h festa Inici de temporada amb Dj Dalma.

Comentaris

5-10-20-tots
1
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny