Notícia

Formigueres, primera estació del Pirineu en penjar el cartell Neu Pols Tot Obert

El gruix mínim és de 80 cm i l'obertura està anunciada per al 100% del domini, en total 22 km

Formiguera,Formigueres
Formigueres, primera estació del Pirineu en penjar el cartell Neu Pols Tot Obert. Imatge d'arxiu. Autor/a: www.formigueres.fr
Les nevades del cap de setmana passat han afavorit, malgrat el fort vent que acompanyava el front polar, a les estacions d'esquí de bona part del Pirineu, especialment les del vessant nord. Al Capcir, l'estació de Formiguera (Formigueres en francès) dimecres es posa en marxa el 100% del seu domini esquiable.

La nevada del cap de setmana, sense ser generosa en excés però si consistent i en totes les cotes, més la producció de neu de les darreres hores els ha permès que, en poc més de 48 hores ja puguin penjar el cartell de "Neu pols, tot obert", sent així la primera del Pirineu en fer-ho. De fet només el parc de neu de La Quillane (només té 2,5 km de pistes) té obert totes les pistes i instal·lacions.

Ara mateix el gruix mínim és de 80 cm, segons informa la mateixa estació i l'obertura per dimecres està anunciada per al 100% del domini, en total 22 km de pistes (17 pistes) i un desnivell de 700 m.

Les novetats

Enguany a Formiguera hi haurà novetats en la part restauració, amb nova gestió, un nou equip de treball i una reforma general per fer el local més acollidor. D'altra banda també s'anuncia que els nens menors de 12 anys esquiaran gratuïtament de dimecres a divendres 8 de desembre (ambdos inclosos).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny