Notícia

Masella, tot a punt per començar la temporada d'esquí nocturn

Ahir dimarts es va obrir el sector de La Pia i dissabte s'inicia la temporada d'esquí nocturn

trepitjat,poistes,nocturn,masella
Masella, tot a punt per començar la temporada d'esquí nocturn. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
El proper dissabte 10 de desembre farà un mes que es va iniciar la temporada a Masella, un dels inicis més avançats en el calendari en els 50 anys d'història de Masella. Just quan es compleixen trenta dies que s'està esquiant en aquesta estació també s'iniciarà la 5a temporada d'esquí nocturn.


Bona setmana per escollir Masella com a destinació d'esquí d'aquests dies tan senyalats en el calendari de l'esquiador. Les perspectives són molt bones pel Pont de la Puríssima a l'estació cerdana i és que des de divendres passat ja és obert el 100% del desnivell esquiable (935 m). També s'han obert més remuntadors (Jumbo i TGV) i més pistes, entre les quals la Davallada, La Plana o la Central. A més, des d'ahir ja es pot esquiar al sector de La Pia, de manera que ja hi ha les 3 entrades a pistes obertes: Pla de Masella, Coma Oriola i La Pia.

La previsió pel Pont de la Puríssima és obrir amb:

• Pistes: 25 pistes
• Remuntadors: 100% dels remuntadors oberts, amb la totalitat dels telecadires oberts (Jumbo Tosa, TGV, La Pia Express, Masella Jet i Coma Oriola).
• Desnivell: 935 m, des del cim de la Tosa-2535 al Pla de Masella-1600 m
• Pistes: 36 km
• Accés a pistes: 100% accessos oberts (Per la Pia-1700 m, Coma Oriola-1950 m i Pla de Masella-1600 m).

Aquest Pont de la Puríssima Masella també estarà present amb un "stand" a l'OUTLET CERDANYA, un esdeveniment centrat en la moda, amb la presència de grans marques i amb activitats complementàries com propostes gastronòmiques en moderns "foodtrucks", equip de música amb dj, animació i atraccions infantils, música en directe etc. L'Outlet Cerdanya se celebra dels dies 6 al 9 de desembre a Das.

Comença la temporada d'esquí nocturn

Aquest dissabte, 9 de desembre arrenca la temporada d'esquí nocturn, amb la totalitat dels 7 remuntadors oberts i fins a 10 quilòmetres de pistes esquiables amb l'enllumenat corresponent i les activitats complementàries com ara l'Après-ski La Cantina de Masella. Es tracta del domini esquiable nocturn més gran del Pirineu, motiu pel qual es coneix Masella com la "La capital de l'esquí nocturn del Pirineu". I compte, perquè cada any aquesta modalitat reuneix entre 20.000 i 30.000 esquiadors que es deixen seduir per aquest horari tan especial, que ho és perquè entre altres raons permet gaudir d'unes sensacions més intenses que l'esquí de dia.

Per a aquest primer dia hi ha programada la millor música i ambient amb la dinamització d'Els Golfus i la col·laboració amb diversos DJ's. També estarà obert el Restaurant del Pla de Masella, on s'hi ofereixen raclettes i fondues. En aquest cas és preferible fer la reserva abans de les 20h de la tarda al 972890678. El restaurat romandrà obert totes les nits d'Esquí Nocturn en el mateix horari que les pistes, prèvia reserva.

Aquesta temporada 2017-18 l'esquí nocturn serà possible els dijous (18,15 a 20,15 h) i els dissabtes (18,30 a 21,30 h) i d'altres dies festius. Consulteu el calendari clicant aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny