Notícia

L'Ajuntament de Bagà i FGC acorden descomptes en els forfets de la Molina per als veïns del poble

El sector d'esquí de Coll de Pal i el refugi Niu de l'Àliga formen part del terme municipal de Bagà

El sector d'esquí de Coll de Pal i el refugi Niu de l'Àliga formen part del terme municiapl de Bagà
El sector d'esquí de Coll de Pal i el refugi Niu de l'Àliga formen part del terme municiapl de Bagà Autor/a: Diaridelaneu.cat
Els alumnes de l’escola Galceran de Pinós i de l’IES Alt Berguedà, a més dels veïns que portin més de 3 anys empadronats a Bagà, gaudiran de descomptes en els forfets de temporada a l’estació d’esquí de la Molina. Per als menors de 6 anys el forfet costarà 5 euros, mentre que per als majors d’aquesta edat el passi de temporada valdrà 50 euros. Així ho acorda un conveni signat pel director de FGC Turisme i Muntanya, Albert Solà, i l’alcalde de Bagà, Nicolàs Viso.

Amb el forfet de temporada de la Molina també es gaudirà d’un descompte del 50% per adquirir forfets de dia en qualsevol de la resta d’estacions del grup FGC.

Cal recordar que la comarca del Berguedà té accés directe a l'estació d'esquí de La Molina a través del coll de Pal, on s'hi ubica un sector d'esquí destinats als debutants que forma part del terme municipal de Bagà (El Berguedà). Es tracta d'un sector que anys enrere ja havia estat gestionat per aquest ajuntament i el club esquí local.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''El ràfting ha fet ressorgir el caiac''
Bernat Baylina Guia i monitor d’esports d’aventura al Pallars

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


65%


14%


11%


11%

37 vots