Notícia

Cambra d'Ase enllesteix la revisió del telecadira i ja podrà obrir divendres

El preu del forfet serà de 20 euros, preu únic

telecadira,cambra d\'ase
Cambra d'Ase enllesteix la revisió del telecadira i ja podrà obrir divendres. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Bones notícies per a la darrera estació d'esquí que quedava pendent d'obrir a l'Alta Cerdanya. El domini que formen les estacions de Sant Pere dels Forcats i Eina, conegut com a EspaceCambre d'Aze obrirà aquest divendres. Actualment l'estació ja està a punt d'obrir, hi ha neu natural i encara més de produïda, però fins dijous no s'enllesteixen les obres del telecadira El Molí (LeMouli) i no serà fins l'endemà que es podrà obrir l'estació.

Segons el comunicat enviat per la direcció de l'estació es podran obrir els remuntadors telecadiraLeMouli, el telesqui del Pré Guillaume, Fount, Sapinière i Cambre d'Aze. Pel que fa a pistes s'obriran La Combe, Château d'eau, Promenade en Forêt, FountSapinière i ja de cara a dissabte Rodhos i Roc Long. El preu del forfet serà de 20 euros, preu únic.

La direcció de l'estació ha recordat que no és habitual que s'obri aquesta estació pel pont de la Puríssima, ja que tot sovint s'obre la setmana abans de Nadal. Així doncs, l'obertura de l'Espai Cambra d'Ase un 8 de desembre és, es miri com es miri, una bona notícia per a l'estació a cavall de l'Alt Conflent i l'Alta Cerdanya.

La revisió del telecadira, un repte per Cambre d'Aze

El telecadira El Molí (LeMouli) de Cambra d'Ase va ser instal·lat l'any 1987. Es tracta d'un AlphaEvolutif, de 12 pilones i 75 cadires de 4 places, sent un dels primers desembragables que el fabricant Poma va desenvolupar als anys 80. De fet, és l'únic d'aquestes característiques que hi ha en tot França, Espanya i Andorra. Entre algunes de les característiques que el fan especial hi ha l'estació d'arribada equipada amb hangar i un sistema de desembragatge únic. Aquest estiu se li ha fet la revisió dels 30 anys, tercera revisió important que passarà el telecadira. El cost d'aquesta revisió ha estat de 450.000 euros.

 
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial