Notícia

On comprar forfets al millor preu? T'ho expliquem

Des d'aquesta setmana ja es poden comprar forfets a preu reduït a la sortida de caixes del supermercat Carrefour

forfets,carrefor,puigcerda,pirineu evasio,agencia de viatges
Des d'aquesta setmana ja es poden comprar forfets a preu reduït a la sortida de caixes del supermercat Carrefour Autor/a: Diaridelaneu.cat
Anys enrere per comprar un forfet només ho podíem fer a taquilles de l'estació d'esquí. D'uns anys cap aquí s'ha anat popularitzant la compra Online, a través d'internet. I molt recentment s'ha començat a fer via aplicacions des del nostre telèfon mòbil. Totes aquestes opcions tenen els seus avantatges o inconvenients, però el que és segur és que totes elles tenen en comú que l'import final és el mateix es compri on es compri. No hi ha diferències. Avui però us expliquem un nou punt de venda de forfets que ens ha sorprès positivament i que té un parell d'avantatges que són el que ens ha motivat escriure aquest article.

Al Supermercat Carrefour de Puigcerdà també hi ha l'opció, des d'aquesta setmana dels ponts, de comprar forfets. Aquests forfets -de dia o de temporada- es poden comprar a preu reduït, o sigui, més baix fins i tot que a la mateixa estació d'esquí, i amb l'avantatge que no s'han de fer cues. També hi ha la possibilitat de contractar una assegurança de dia o bé per a tota la temporada. L'horari d'aquest punt de venda és a partir de les 08.30 h.

La venda d'aquests forfets es fa a la sortida de caixes de cobrament i s'hi pot fer l'adquisició per a qualsevol de les 5 estacions del grup Neiges Catalanes (EspaceCambre d'Aze, Les Angles, Font Romeu, Formigueres i Portè-Puymorens) i està previst que aviat s'hi afegeixi La Molina.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny