Notícia

Torna Masella de nit

L'estació cerdana obre el domini nocturn els dijous (18,15-20,15 h) i dissabtes (18,30 a 21,30 h) i altres dies festius

Torna Masella de nit
Torna Masella de nit
Bones notícies per als esquiadors que no en tenen prou esquiant de dia o per als qui és impossible pujar a pistes en els horaris convencionals. Aquest dissabte 9 de desembre torna l'esquí nocturn a MAsella. I voleu saber quin és el comunicat de neu per aquest dissabte en la que és l'única estació d'esquí del Pirineu català on es pot esquiar de nit?

Doncs aquí va: 13 pistes, un snowpark, 10 quilòmetres, 420 m de desnivell, neu trepitjada de nou una hora abans d'obrir i 7 remuntadors. I el més important: 104 torres de suport i 224 focus. Així és com demà a partir de les 18.30 h de la tarda -i fins a les 21.30 h del vespre- esperen a Masella els primers esquiadors de la modalitat nocturna de l'esquí, una pràctica molt arrelada als països nòrdics, Corea del Sud, els Estats Units i el Canadà i que des de desembre de 2014 també es pot fer a la Cerdanya.

A més de l'activitat d'esquí també hi haurà el corresponent Après-ski, amb l'obertura de La Cantina de Masella, amb sessió DJs a càrrec d'Els Golfus i obertura del Restaurant del Pla de Masella. Aquesta temporada 2017-18 l'estació cerdana obre el domini nocturn els dijous (18,15-20,15 h) i dissabtes (18,30 a 21,30 h) i altres dies festius que regularment s'aniran anunciant via web.

Per als que sigui la primera vegada que vulguin esquiar de nit a Masella els recomanem la lectura d'aquest article.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny