Notícia

Masella va arribar divendres a superar els 9.000 esquiadors

El flux d'esquiadors ha estat molt bo tota la setmana, sent el dijous, divendres i dissabte els dies amb la màxima afluència

Masella,pista familiar
Esquiadors per la pista Familiar de Masella aquesta setmana Autor/a: Masella
Masella fa un balanç positiu de la setmana dels ponts a l'estació d'esquí. Des de dimecres fins avui diumenge el flux d'esquiadors ha estat molt bo, sent el dijous, divendres i dissabte els 3 dies amb la màxima afluència. El dia rècord, però, ha estat el divendres, 8/12/2017, una jornada per la qual han passat per l'estació 9.200 esquiadors.

Segons els responsables de Madella "aquestes xifres tan elevades es deuen gràcies a dos factors que han afavorit que esquiar a Masella fos una bona opció als turistes que s'han acostat en el Pirineu Oriental aquests dies" i esmenten, com a primer motiu, el fet que l'estació ja "fa trenta dies que és oberta i que s'hi practica esquí ininterromput, des del 10 de novembre, en què Masella va ser la primera estació d'esquí en obrir del Pirineu". I com a segona causa del balanç positiu es fa notar que "excepte aquest diumenge, amb un canvi de temps a la vista" el cert és que a l'estació "s'ha gaudit d'unes òptimes condicions meteorològiques. Això ha fet que, a banda de l'esquí, la gent gaudís de l'esquí i de les terrasses de l'estació i dels seus bars i restaurants".
Precisament en aquest sentit des de l'estació s'ha senyalat que el restaurant-refugi de Coma Oriola serà "regentat a partir d'ara pel prestigiós restaurant de Can Ventura, amb una nova oferta gastronòmica pels més gourmets".

Obertura de temporada de l'esquí nocturn

Ahir dissabte 9 de desembre des que va inaugurar la temporada d'Esquí Nocturn, amb bona afluència tant a pistes com en la primera festa après-ski a La Cantina del Pla de Masella. Aquesta temporada 2017-18 les sessions d'esquí en horari nit es faran els dijous (18,15 a 20,15 h) i dissabtes (18,30 a 21,30 h) i d'altres dies festius.


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


34%


7%


59%

58 vots