Notícia

Masella va arribar divendres a superar els 9.000 esquiadors

El flux d'esquiadors ha estat molt bo tota la setmana, sent el dijous, divendres i dissabte els dies amb la màxima afluència

Masella,pista familiar
Esquiadors per la pista Familiar de Masella aquesta setmana Autor/a: Masella
Masella fa un balanç positiu de la setmana dels ponts a l'estació d'esquí. Des de dimecres fins avui diumenge el flux d'esquiadors ha estat molt bo, sent el dijous, divendres i dissabte els 3 dies amb la màxima afluència. El dia rècord, però, ha estat el divendres, 8/12/2017, una jornada per la qual han passat per l'estació 9.200 esquiadors.

Segons els responsables de Madella "aquestes xifres tan elevades es deuen gràcies a dos factors que han afavorit que esquiar a Masella fos una bona opció als turistes que s'han acostat en el Pirineu Oriental aquests dies" i esmenten, com a primer motiu, el fet que l'estació ja "fa trenta dies que és oberta i que s'hi practica esquí ininterromput, des del 10 de novembre, en què Masella va ser la primera estació d'esquí en obrir del Pirineu". I com a segona causa del balanç positiu es fa notar que "excepte aquest diumenge, amb un canvi de temps a la vista" el cert és que a l'estació "s'ha gaudit d'unes òptimes condicions meteorològiques. Això ha fet que, a banda de l'esquí, la gent gaudís de l'esquí i de les terrasses de l'estació i dels seus bars i restaurants".
Precisament en aquest sentit des de l'estació s'ha senyalat que el restaurant-refugi de Coma Oriola serà "regentat a partir d'ara pel prestigiós restaurant de Can Ventura, amb una nova oferta gastronòmica pels més gourmets".

Obertura de temporada de l'esquí nocturn

Ahir dissabte 9 de desembre des que va inaugurar la temporada d'Esquí Nocturn, amb bona afluència tant a pistes com en la primera festa après-ski a La Cantina del Pla de Masella. Aquesta temporada 2017-18 les sessions d'esquí en horari nit es faran els dijous (18,15 a 20,15 h) i dissabtes (18,30 a 21,30 h) i d'altres dies festius.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyginy

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

“Vull ser el primer esquiador que guanyi la Transat Jacques Vabre”
Aurélien Ducroz Doble campió de la Freeride World Tour i participant a la Transat Jacques Vabre

entrevista