Notícia

Més de 29.000 esquiadors a Vallnord a la setmana dels ponts

Pal, Arinsal i Arcalís acomiaden el pont de la Puríssima amb xifres rècord

pla de la cot,Pal,Vallnord
Vista del restaurant Pla de la Cot, a Pal. Aquest ha estat el millor pont de la Puríssima a Pal dels darrers 6 anys Autor/a: Vallnord Pal-Arinsal
Més de 29.000 esquiadors han triat les estacions d’esquí andorranes de Vallnord per passar la festivitat de la Puríssima. Els dominis esquiables  han assolit les millors dades dels darrers anys: Vallnord-Pal-Arinsal ha acollit més de 18.000 persones al llarg d’aquesta setmana, una xifra molt positiva a la que cal sumar els números rècord assolits per part de Vallnord-Arcalís. El domini ordinenc ha rebut un total d’11.000 visitants els darrers dies i creix un 30% en visitants respecte de la Puríssima del 2016. Percentatges d’obertura de pistes d’esquí de fins al 75%  i un 90% de les instal·lacions a disposició han convertit les estacions de les Valls del Nord en el destí triat per al primer sojorn festiu de la temporada. Els bons resultats i  l’increment progressiu del número d’instal·lacions obertes fan que Vallnord doni definitivament per inaugurat l’hivern amb una sensació molt satisfactòria.


Vallnord arrenca amb força la temporada d’hivern 2017-2018 després que en el transcurs de la setmana passada més de 29.000 persones hagin aprofitat els dies festius per visitar les dues estacions. El treball dels equips de les estacions a les pistes d’esquí, juntament amb l’arribada de neu nova, han fet que, diàriament, més de 4.100 usuaris hagin pogut gaudir  de fins al 75% de les pistes d’esquí obertes i també del 90% de les connexions mecàniques, amb neu fresca acumulada fins als 80 centímetres després de les darreres precipitacions de neu. Així doncs, la plena ocupació hotelera d’aquests dies al Principat s’ha vist traduïda en una gran afluència a les pistes d’esquí de la Massana i d’Ordino, amb especial presència de turistes provinents de les comunitats veïnes.
 
Gran èxit de les novetats i de les activitats

L’estació de Vallnord-Pal-Arinsal ha comptat, des de l’inici d’aquesta setmana que ha finalitzat amb el pont de la Puríssima, la visita de més de 18.000 persones. D’aquesta manera, el domini ha rebut des del passat dilluns i fins aquest diumenge una mitjana diària de 3.000 esquiadors que han gaudit del 87% de les instal·lacions i del 60% de les pistes obertes, cobertes per nova neu arran de les nevades de les darreres nits. Les jornades d’esquí han compartit protagonisme amb les activitats paral·leles, destacant l’èxit que les novetats han tingut entre famílies i grups.
 
Així doncs, les noves propostes de l’hivern i l’oferta gastronòmica han complimentat l’estada dels visitants: tant l’ampliada terrassa del restaurant Pla de la Cot com els nous restaurants del nou edifici de serveis del Coll de la Botella han cridat l’atenció dels usuaris, que han incrementat la seva despesa en aquests punts gastronòmics. D’especial èxit han estat, també, les propostes inaugurades aquest hivern: les excursions amb moto de neu des del Coll de la Botella i la tirolina de 340 metres de la Caubella, la Big Zip, han tingut una molt bona acollida entre els clients que, aquesta Puríssima, han passat la setmana a les estacions de la Massana.
 
El millor pont de la Puríssima dels darrers 6 anys

L’estació de Vallnord-Arcalís acomiada la millor setmana de la Puríssima dels darrers 6 anys tot registrant un augment del 30% dels visitants en comparació amb el proppassat 2016. D’aquesta manera, les pistes d’esquí ordinenques donen el tret de sortida de la temporada amb xifres rècord, ja que han rebut un total d’11.000 visitants des que el dilluns, 4 de desembre, s’engegava la setmana festiva. Aquesta dada situa Ordino Arcalís un 20% per sobre del nombre d’esquiadors que havia rebut fins a aquesta data l’any 2016. Amb tot, en aquests primers deu dies de la temporada el domini ja ha incrementat en un 17% els seus ingressos en comparació amb l’etapa inicial de la temporada passada.
 
Els bons resultats dels primers dies de l’hivern a Vallnord-Arcalís s’expliquen en bona mesura per les condicions amb què s’ha acollit els esquiadors. Progressivament l’estació ha anat augmentat el nombre d’instal·lacions, fins al punt que aquests dies disposava del 75% de les pistes obertes i tenia el 90% dels remuntadors mecànics en funcionament. Aquests percentatges s’incrementaran progressivament els dies vinents, ja que s’auguren nevades que encara permetran millorar les condicions per afrontar la important cita nadalenca.
 
Bones expectatives de cara al Nadal

La satisfacció dels clients després d’aquests dies a les estacions de Vallnord i la previsió de nevades fan que les estacions afrontin les properes setmanes fins a les festes de Nadal amb molt bones perspectives. Ara per ara, el percentatge d’instal·lacions obertes segueix en augment permanent i es preveu arribar al complet funcionament gràcies a les precipitacions que ja s’han iniciat aquest cap de setmana deixant més de 10 centímetres de neu i que, segons el pronòstic meteorològic, s’incrementaran a partir d’avui i  s’allargaran tota la setmana. El temps, sumat al treball a les pistes, fa que les vacances que s’inicien en menys de dues setmanes, els dominis de la Massana i d’Ordino esperin rebre les famílies i grups en les millors condicions i tot oferint-los, novament, tots els serveis les propostes més atractives a la neu. Un cop tancada amb satisfacció aquesta primera cita important de la temporada, ambdues estacions ja preparen la recepció dels visitants durant els dies de Nadal.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny