Notícia

A la vista el primer cap de setmana de la temporada amb el domini Alp2500 obert

La Molina i Masella anuncien l'obertura de la connexió, en total 63 quilòmetres de pistes

Primer cap de setmana a la vista amb la connexió Molina-Masella oberta. Imatge d'arxiu.
Primer cap de setmana a la vista amb la connexió Molina-Masella oberta. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Les estacions de La Molina i de Masella, que formen el domini esquiable conjunt conegut amb el nom d'Alp 2500, acaben d'anunciar que a partir d’aquest dissabte queden unides per la pista de Dues Estacions i Olímpica. Per aquest primer cap de setmana s'obren un total de 63 km de pistes esquiables. I continuen fent neu...


Alp 2500 serà aquest cap de setmana el domini amb més quilòmetres esquiables que quedarà situat més a prop de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Sens dubte es tracta d'una bona notícia, i tot plegat és gràcies els treballs de producció de neu de les darreres setmanes, que han permès unir físicament La Molina i Masella a través de la pista de Dues Estacions i l'Olímpica.

Així doncs, segons el comunicat enviat fa una estona per les dues estacions durant aquest primer cap de setmana Alp 2500 s'obrirà amb 27 remuntadors, 58 pistes que sumen 63 quilòmetres i tot el desnivell obert.

Quan el domini Alp 2500 s'obre al 100% suma un total de 142 km de pistes. Per esquiar indistíntament a les dues estacions comparteixen i comercialitzen un forfet en comú que es pot comprar en qualsevol de les dues estacions. El sector comú on conflueixen La Molina i Masella és conegut amb el nom de Dues Estacions. L'enllaç físic entre les estacions es fa a través del telecabina d'Alp 2500, per part de La Molina, i els telecadires La Pia Express i Jumbo Tosa per part de Masella.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny