Notícia

Cincs estacions de nòrdic obertes: Aransa, Beret, Lles i Naturlàndia s'afegeixen a Tavascan

Les estacions d'esquí de fons se sumen de forma progressiva a la temporada de neu 2017-18

lles de cerdanya,nordic,esqui de fons
Una imatge de l'estació d'esquí nòrdic de Lles d'aquesta setmana Autor/a: Lles estació d\'esquí i muntanya

Que els inicis de l'esquí de fons mai són fàcils al Pirineu és una realitat que tothom sap i que, massa sovint, es repeteix a cada temporada de neu. Cert que l'hivern passat va ser molt positiu per a gairebé totes les estacions, en especial per a Tuixent la Vansa o Guils-Fontanera. En qualsevol cas, en general, l'esquí de fons a Catalunya va gaudir d'un molt bona temporada a gairebé totes les estacions.

Aquest any la campanya no ha començat tant d'hora, però el cas és que les coses sembla que poc a poc van millorant des d'aquesta setmana. Més estacions d'esquí de fons, entre les quals dues de les tres cerdanes, es van sumant de forma progressiva a la temporada de neu 2017-18 pel que fa a la pràctica de la modalitat nòrdica. Cal senyalar que, alternativament, totes les estacions de nòrdic tenen els edificis de serveis oberts i activitats com les raquetes de neu disponibles.

Lles de Cerdanya i Aransa ja ofereixen des d'avui dissabte circuits marcats per a l'esquí de fons, amb 16 i 20 quilòmetres traçats respectivament i gruixos de neu que van dels 15 als 30 cm de neu qualitat pols, segons el comunicat de neu de Tot-Nòrdic. D'aquesta manera s'afegeixen als 14 quilòmetres de circuits d'esquí de fons que ja es van obrir la setmana passada a Tavascan i als circuits de fons de Beret, també oberts des d'aquesta setmana, tot i que en el cas de l'aranesa no s'especifica ni els gruixos ni els quilòmetres.

També cal esmentar l'andorrana Naturlàndia, coneguda també com a camp de La Rabassa, que ha obert portes aquest cap de setmana amb gruixos de neu de 15 cm a cota baixa i 30 cm a cota alta i fins a 15 km de pistes de circuits marcats per a l'esquí de fons.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny