Notícia

Els Angles va rebre 10.000 esquiadors a la setmana dels ponts

Més de 25.000 persones visiten la comarca del Capcir el passat pont

retolacio,pistes,les angles
Més de 25.000 persones visiten la comarca del Capcir el passat pont Autor/a: Diaridelaneu.cat
Després de diversos anys de sequera a nivell de nevades al novembre, aquesta temporada per fi la tardor ha portat el preuat mantell blanc necessari per revitalitzar l'economia de moltes poblacions de muntanya que, en gran part, viuen de l'esquí. De moment els números són molt positius tant a la Cerdanya francesa com al Capcir, comarca que ha rebut durant el passat pont de la Puríssima més de 25.000 visites. A nivell d'esquí, les estacions de Porté Puymorens, Font Romeu, Les Angles i Formigueres han celebrat el poder obrir aquest pont amb gruixos més que interessants, i encara que el vent s'ha portat força neu a cotes altes, les estacions s'han mantingut obertes amb molt bon aspecte. De l'enorme quantitat d'activitats que s'havien preparat dins i fora de les pistes, ha estat l'esquí el que ha congregat un major nombre d'aficionats, que han gaudit de les ofertes, la gastronomia i els nous hotels oberts aquesta temporada a la comarca .

A Les Angles s'han fregat els 10.000 esquiadors, rebent un 40% més d'esquiadors que la temporada passada, on es va obrir tan sols una petita part de l'estació amb neu artificial. La direcció de l'estació es mostra molt satisfeta amb l'evolució de la temporada, a l'espera de noves nevades per al cap de setmana, de moment porten obert més del 50% de l'estació, preparant-se per obrir al 100% durant la setmana vinent si les condicions meteorològiques ho permeten.

Obren mes estacions a Las Neiges Catalanes.

Les últimes nevades i el fred a alta muntanya han permès que la petita estació de la Quillane pugui obrir les instal·lacions presentant un aspecte excel·lent i que l'Espace Cambre d'Aze pugui obrir aquest cap de setmana una petita part de l'estació, a un preu de 16 €. A l'espera de noves nevades, Cambre d'Aze espera poder obrir els set dies a la setmana a partir del 23 de desembre.

A partir d'aquesta temporada, la nova web de les Neiges catalans permet la compra de forfets en línia, presentant una major accessibilitat i un disseny molt més atractiu http://es.france.fr/es/información/compra-forfait-neiges- catalans.


A Las Neiges catalans segueixen obertes les estacions de Porte Puymorens, Font-Romeu-Pirineus 2000, Les Angles i Formigueres.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny