Notícia

A Baqueira li toca la millor grossa que pot rebre una estació d'esquí per Nadal: Tot Obert

Aquest cap de setmana s'estrena el Fun Park Clot Der Us , a Beret

baqueira
Imatge d'ahir a Baqueira, zona Argulls Autor/a: Baqueira
Baqueira sempre ha estat una estació privilegiada en temes de neu. O gairebé sempre. Perquè el cert és que, quan comença la temporada i les altres estacions possiblement vagin una mica justes de neu, a Baqueira en tenen per regalar i per vendre. Aquest hivern no està sent una excepció. Els Reis Mags s'han avançat a la Val d'Aran i les Valls d'Àneu i ja fa dies que els van regalar nevades generoses que  els permetran, si la meteorologia ho permet, obrir la totalitat de pistes i remuntadors.


Baqueira Beret rebrà les vacances de Nadal amb tota l'estació oberta, o sigui, penjant el cartell més desitjat: Neu pols, tot obert. La previsió d'obertura no pot ser més positiva amb les tres àrees de Baqueira, Beret i Bonaigua obertes perquè els aficionats als esports d'hivern que hagin escollit l'estació aranesa com a destinació nadalenca acabin 2017 magnificament.

En aquests moments les cotes superiors de l'estació disposen de fins a 150 cm de neu a pistes i els equips de muntanya treballen per tenir a màxim rendiment als 105 traçats que sumen 152 km repartits per una àmplia àrea esquiable de 2.166 Ha. També s'està adequant el snowpark i el circuit de fons de 7 km i gratuït. Cal destacar que en els últims 3 dies han caigut a l'estació fins a 75 cm de neu i que les temperatures s'han desplomat fins als -15ºC. Una situació ideal per deixar l'estació a punt per Nadal.

Fun park Clot Der Us

Aquest cap de setmana s'estrena el Fun Park Clot Der Us (Beret). Es tracta d'un circuit temàtic de 1,5 km destinat a nens de 6 a 12 anys i també a adults amb ganes de jugar. Al llarg del recorregut hi ha dues temàtiques, la primera són mòduls amb figures infantils i elements geomètrics perquè els nens interactuïn. La segona part, ja dins el bosc, està centrada en la fauna de la Val d'Aran amb alguns animals com el cérvol que fins i tot fan els mateixos sons que en el seu hàbitat natural. S'hi accedeix a través del telecadira del mateix nom a Beret.

Esdeveniments per a les festes

Del 24 de desembre al 5 de gener, l'estació proposa un programa especial per a les festes nadalenques. Pare Noel visitarà als més petits i s'organitzaran tot tipus d'activitats dirigides per a tots els públics, entre les quals destaquen: la tradicional baixada de torxes, el concert de Cap d'Any i la cavalcada amb màquines de preparació de pistes dels Reis Mags d'Orient.

Diumenge 24 Pare Noel arribarà a les 12.15 a Beret i des d'allà es traslladarà fins a Baqueira 1800 en trineu tirat per gossos. Els nens i nenes podran saludar-lo i explicar-li quins regals demanen per a aquestes festes. El diumenge dia 31 serà el torn de la popular baixada de torxes a les 19.30 amb el posterior Vin Cau per oblidar el fred i acomiadar 2017 amb alegria.

El Dilluns 1 de gener serà musical amb el concert d'Any Nou "Comença l'any amb Mozart", en el qual s'interpretaran composicions del geni austríac per part de Claudi Arimany a la flauta acompanyat d'Arts Quartet amb violí viola i violoncel. El dijous 5 de gener a la tarda, arribarà la Cavalcada dels Reis Mags a les 18.30 a la cota 1.500 de Baqueira.

Durant aquestes dates, tots els serveis de Baqueira Beret estaran a ple funcionament, inclosos Ski Service i Baqueira Store i els restaurants temàtics amb el 5J Grill Baqueira a 1800, Moët Winter Lounge a Orri i el Refugi Sant Miquel a Bonaigua i el nou self- service de l'Bosc. I a la zona Fòrum de 1500 també estaran oberts la nova Borda Lobato, el Winebar by Vinya Pomal, la Drinkery i la botiga Deli Baqueira.

Programa d'esdeveniments

Diumenge, desembre 24, 2017


12:15h: Arribada del Pare Noel a Beret davant d'Era Escòla, al peu de la Torre de Control.
12:45h: Arribada del Pare Noel a la cota 1800 de Baqueira, al costat de Era Escòla, a la base de la Torre de Control.
13.30h: Visita del Pare Noel a Parc Infantil de Baqueira 1800.

Diumenge, desembre 31, 2017

19.00h: Missa a l'Església de Baqueira.
19.30h: Baixada de torxes (prèvia inscripció, pagament i recollida de polsera d'accés). Reunió a la part inferior del telecadira del Bosc i pujada a la cota 1800.
19:40h: Tancament del telecadira.
19.50h: Començament de la baixada de torxes. A continuació, castell de focs artificials i Vin Cau.
24.00h: Festa de Cap d'Any a les discoteques, pubs i restaurants de la Vall.
Dilluns, gener 1, 2018

19.30h: Concert de d'Any Nou a l'Església de Baqueira "Comença l'any amb Mozart". Claudi Arimany, flauta; Cristian Chivu, violí; Pol Cortese, 1a viola; Albert Romero, 2a viola; Magdalena Cristea, violoncel.
divendres, gener 5, 2018

18:15: Xocolatada i pa de pessic, al costat de les oficines de Baqueira 1500.
18:30: Arribada de la Cavalcada dels Reis Mags.
19.00h: Missa a l'Església de Baqueira.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny