Notícia

Esquís Joy de Head: la lleugeresa en la seva màxima plenitud

Joy, la gamma especialment pensada per a les esquiadores

Joy,Head
Esquís Joy de Head: la lleugeresa en su màxima plenitud Autor/a: Head
Presentem la nova col·lecció d'esquís HEAD JOY 2017-2018, recolzada entre altres per les esquiadores Sabrina Simader i Anita Wachter.


Ja ho diu el gran refranyer popular: lo bo, si lleuger, dues vegades bo. D'acord, potser no és ben bé així però per al cas que ens ocupa també val. I és que la sèrie JOY és tan lleugera que comptaràs amb més energia per gaudir del dia. Gràcies al grafè, vam aconseguir uns esquís més lleugers i duradors, a més de major equilibri i control a les pistes.

La línia JOY comprèn sis models: Epic Joy, Super Joy, Total Joy, Wild Joy i Absolute Joy, cobrint així tots i cada un dels estils d'esquí i pistes.

Epic Joy = Descobreix la lleugeresa màxima. L'Epic Joy és l'esquí de carving perfecte per a dies d'esquí senzills. A més del millor rendiment, presenta un disseny atractiu que llisca per les pistes com si es tractés d'una passarel·la.

Super Joy = Des de carvers amb experiència fins els de nivell intermedi, el model Super Joy millorat amb grafè que incorpora el disseny LIBRA és el vaixell insígnia del carving esportiu.

Total Joy = El model Total Joy all-mountain lleuger com una ploma amb grafè i disseny LIBRA és un model rígid per neu verge per a dones segures de si mateixes que es moguin dins i fora de les pistes.

Wild Joy = Descobreix el teu costat salvatge. Amb el Wild Joy estaràs en el teu hàbitat natural sobre la pols i per les pistes. L'esquí és tan dinàmic que és fàcil deixar-se anar i passar-ho bé. La seva fabricació amb materials de grafè i Koroyd ajuden a treure-li el màxim partit a aquest esquí.

Absolut Joy = Dissenyat per a esquiadors de nivell intermedi i avançat, el versàtil esquí Absolute Joy millorat amb grafè incorpora el disseny LIBRA i ofereix una combinació perfecta de lleugeresa, equilibri i control definitiu: l'eina perfecta per millorar.

A més, per donar a conèixer aquesta sèrie d'esquís, HEAD compta amb el suport de la jove esquiadora originària de Kenya Sabrina Simander, i de la 17 anys esquiadora professional encara que ja retirada Anita Wachter.

Nosaltres t'oferim el material, ¡la diversió en pistes és cosa teva!

Per a més informació:
Facebook: https://www.facebook.com/headski/
Instagram: https://www.instagram.com/head_ski/

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny