Notícia

La Molina: després de l'obertura de Torrent Negre i Alabaus, ara l'objectiu es diu Comabella

Queda pendent l'obertura del teleesquí Set Fonts per tenir obert el 100% del parc de ginys mecànics

solell,la molina,torrent negre
Imatge d'arxiu del sector Torrent Negre de La Molina. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Bones notícies pels esquiadors habituals de La Molina. I bon moment, perquè ens trobem a les portes de Nadal. Avui dissabte s'han obert per primer cop en aquesta temporada els sectors de Torrent Negre i Alabaus.


L'estació de la Cerdanya està treballant de valent per garantir l'obertura del 100% dels remuntadors i àrees esquiables en els dies vinents. De moment avui dissabte s'ha pogut obrir dues instal·lacions més, els telecadires de Torrent Negre i els Alabaus, amb les corresponents pistes del mateix nom. Amb l'obertura d'aquests dos remuntadors ja només queda pendent l'obertura del teleesquí Set Fonts per tenir obert el 100% del parc de ginys mecànics operatius. Queda pendent d'obrir i condicionar la pista Comabella i la Coma, a les quals s'accedeix amb el telecabina Alp2500, ja obert des del passat cap de setmana, i l'abans esmentat teleesquí de Set Fonts, de moment encara no operatiu.

El següent objectiu d'obertura passa doncs per la pista Comabella i teleesquí Set Fonts, amb el que ja estarien al 100% tots els remuntadors i més del 50% de les pistes. Actualment el comunicat de l'estació cerdana especifica que el nombre de pistes obertes és del 45% i gairebé la totalitat dels remuntadors, amb gruixos de neu de 30 a 70 cm, qualitat de neu pols i 31 de 63 pistes que sumen 31 dels 68 quilòmetres que ofereix l'estació. Recordar-vos també que el dia de Nadal l’horari serà de 9.00 a 13.00 hores i hi haurà tarifa reduïda.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
EditorialOpinions

Més opinions


giny

ginyginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny