Notícia

En marxa la xarxa d’Ambaixadors del Diaridelaneu.cat

Es tracta d'una acord de col·laboració a tres bandes entre el diari, l'app Skitude i Helly Hansen

diaridelaneu,skitude,helly hansen
En marxa la xarxa d’Ambaixadors del Diaridelaneu.cat . En aquesta imatge, Alfredo Velasco, des de Grandvalira Autor/a: Diaridelaneu.cat
La temporada passada, la 2016-17, es va posar en marxa per primera vegada una prova pilot d'ambaixadors del Diaridelaneu.cat. Es tractava d'un acord a tres bandes entre el diari, l'aplicació Skitudei HellyHansen. Els resultats, tot i ser un primer any de prova, van ser bons i ara repetim l'experiència i l'ampliem.

Des d'aquest mes de desembre, s'ha activat la xarxa d'Ambaixadors i ja tenim presència física a le estacions d'esquí de Baqueira-Beret, Espot Esquí, Grandvalira, La Molina, Masella, Port Ainé i Port del Comte. L'objectiu d'aquests ambaixadors és fer difusió de la marca HellyHansen, del Diaridelaneu.cat i de l'aplicació Skitude. Per fer-ho han de ser presents regularment a pistes, captar imatges -fotos o vídeos- de l'ambient, dels paisatges o dels esquiadors a les estacions d'esquí i compartir-les en els seus perfils de Facebook i instagram, a més de Diaridelaneu.cat i dins els tracks de l'app. Skitude.

Van iniciar aquest programa Oscar Dachs a Baqueira,Jordi Martínez a les estacions d'SkiPallars (Espot Esquí i Port Ainé) i Ivan Sanz a La Molina. Des d'aquest any comptem amb el suport deMiguelSoto a Masella, Ferran Freixenet a Port del Comte i Alfredo Velasco a Grandvalira. Estem segurs que aquesta xarxa continuarà creixent i ens ajudarà a fer difusió de les tres marques, fer promoció de l'esquí i la neu en els seus respectius entorns i també dels valors que acompanyen l'esquí, com ara el civisme a pistes, saber gaudir del paisatge i l'entorn i del respecte pel mediambient.

Per saber més d'aquest programa us convidem a llegir les entrevistes que aviat publicarem al Diaridelaneu.cat dels nostres ambaixadors. Estem segurs que us agradarà saber més d'ells!

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista