Notícia

Vallter obre el telecadira i la pista Estadi-El Clot

L'obertura del telecadira també permetrà l'accés al mirador de la Costa Brava

vallter,nens,esqui
Vallter obre el telecadira i la pista Estadi-El Clot. Imatge d'arxiu. Autor/a: Vallter 2000
Poc a poc, les nevades de les darreres 48 hores, per una banda, i les baixes temperatures per l'altra, que han permès produir neu, permeten millorar les condicions a les estacions catalanes. Una de les que millora notablement el seu comunicat de neu serà Vallter. A partir de demà dissabte l'estació setcasina obre el telecadira Jordi Pujol i la pista més comercial de l'estació, l'Estadi-El Clot, de gairebè 2 quilòmetres de llargada. Es tracta d'una pista destinada a l'esquiador de nivell mig, de dificultat blava-vermella.

L'obertura del telecadira també permetrà l'accés al mirador de la Costa Brava, situat a la terrassa de la cafeteria Les Marmotes, a 2.535 m., un servei que també es posa en marxa demà dissabte.

Fins avui l'estació de la Vall de Camprodon tenia obert el sector de debutants, que va obrir el passat 5 de desembre.

Millores a l'estació

Entre les millores que s'han realitzat l'estació per a la present temporada 2017/2018 destaquen la millora de les mesures de seguretat i protecció a la Zona de Debutants i el Parc Lúdic, millores en els accessos, remuntadors i pistes i xarxes de protecció.

Novetats en serveis

Una de les apostes de l'estació implica millorar les connexions amb bus a la línia Girona-Banyoles-Olot-Vallter per caps de setmana i festius (amb companyia TEISA) i la posada en marxa d'un paquet de transport en bus + esquí en bus (anada i tornada) al preu de 15 € per als nens i 25 € per als adults.
Cal destacar també el lloguer de places d'aparcament i taquilles guarda esquís per a la temporada, però la millora aquest any és que es fan promocions especials per als clients que adquireixin el Forfet de temporada.

Avantatges del forfet de temporada.

Des de Vallter es fan dues propostes de passi de temporada. D'una banda hi ha l'abonament de temporada del Grup FGC que permet accedir a les estacions de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé, així com Tavascan i Virós, durant tota la temporada. I d'altra banda hi ha l'Abonament de temporada Ripollès, vàlid per a les estacions de Vallter 2000 i Vall de Núria.
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny