Notícia

L'aranès Aymar Navarro, millor Freeskier d'Europa

El reconeixement li arriba després de rebre la invitació per disputar al Freeride World Tour (FWT) 2018.

Aymar Navarro, en una imatge d'arxiu.
Aymar Navarro, en una imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
L'elecció popular d'Aymar Navarro com a millor esquiador europeu de l'any, després de superar a la final el freeskier Henrik Harlaut, suposa un reconeixement definitiu per a l'esquiador aranès. Després de gaudir de l'estiu a la millor neu de Sud-amèrica, de presentar la pel·lícula 'South Lines' i de rebre la invitació per disputar totes les proves del Freeride World Tour (FWT) en 2018, ara Aymar Navarro ha estat escollit el millor esquiador europeu del any, superant en les votacions populars a esquiadors de reconegut prestigi mundial com Candide Thovex.


Com no podia ser d'una altra manera Aymar Navarro estava satisfet després de saber-se guanyador, tot i que, fidel a la prudència que el caracteritza, volia tocar de peus a terra. "Estic molt content per aquest reconeixement, encara que considero que Léo Slemett és el veritable guanyador per tota la temporada que ha fet".

Per poder fer-se amb aquest títol Aymar ha hagut de mesurar-se en enfrontaments directes amb riders de la talla d'Henrik Harlaut o Candide Thovex, el que dóna més valor al premi, "ja que són riders de reconegut prestigi mundial, i ja sé que no sóc millor que ells ni és la meva intenció ser-ho", sentencia. Però, si hi ha alguna cosa del que està veritablement satisfet és de les votacions rebudes dels aficionats, la veritable raó del seu reconeixement com a esquiador europeu de l'any. "Del que realment estic feliç és del suport que he tingut de tota la gent", finalitza.

Aymar, esquiador d'Atomic

Aymar Navarro pertany al Team Atomic, i esquia amb el següent material: esquís Backland 109 i 117 centímetres, la bota Hawx Ultra XTD 130, la màscara Revent L FDL HD Xarxa i confia en la seguretat que li ofereix el casc Revent + Amid Xarxa.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial