Notícia

Els esquiadors anglesos que aterren a Lleida opten per esquiar a Andorra o Baqueira

L'aeroport de Lleida-Alguaire rep els primers vols amb esquiadors britànics

aerolineas argentinas,avio,andes
Els esquiadors anglesos que aterren a Lleida opten per esquiar a Andorra o Baqueira Autor/a: Diaridelaneu.cat
Primer dia de la temporada amb esquiadors anglesos a Lleida-Alguaire. Els primers vols de la temporada d'hivern amb esquiadors britànics van aterrar ahir dimarts matí a l'aeroport de Lleida-Alguaire. Es tracta del primer dia perquè els que ho havien de fer el passat 21 de desembre van ser desviats a Reus però ahir, finalment, van aterrar uns 700 esquiadors que es traslladaven a Andorra o a la Val d'Aran per passar-hi una setmana d'esquí.


Ahir dimarts van arribar 720 esquiadors en quatre avions diferents. L'aeroport de LLeida-Alguaire va rebre pel matí els avions que venien de Manchester i Londres-Gatwick. A la tarda hi van aterrar els que venien de Londres Stansted i d’East Midlands. Dels 720 passatgers una vintena es van traslladar a Baqueira Beret, a la Val d’Aran, mentre el gruix van traslladar-se cap a Andorra, segons informa ACN (Agència Catalana de Notícies). Els mateixos avions van carregar els 730 passatgers que van aterrar el 21 a l'aeroport de Reus per tornar cap al Regne Unit.

El touroperador Neilson ha senyalat que preveu incrementar en un 5% el volum de passatgers i que fins al març passaran per Alguaire gaierebé 12.000 esquiadors britànics, dels quals 250 aniran a Baqueira Beret. El següent vol d’esquiadors birtànics cap a Alguaire està programat per diumenge 7 de gener, dia de la setmana en què arribaran fins a quatre vols diaris i, del 4 al 25 de febrer, fins a cinc, fet inèdit per a l’aeroport lleidatà. 

De cara al mes de febrer els avions de Neilson coincidiran amb un nou touroperador que també serà present a Lleida-Alguaire. La sueca Quality Travel començara temporada el 4 de febrer i portarà esquiadors escandinaus fins al 25 de març. Serà la primera vegada que coincidiran al mateix temps fins a 5 operacions de vol en un mateix dia a l'aeroport.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny