Notícia

Els esquiadors anglesos que aterren a Lleida opten per esquiar a Andorra o Baqueira

L'aeroport de Lleida-Alguaire rep els primers vols amb esquiadors britànics

aerolineas argentinas,avio,andes
Els esquiadors anglesos que aterren a Lleida opten per esquiar a Andorra o Baqueira Autor/a: Diaridelaneu.cat
Primer dia de la temporada amb esquiadors anglesos a Lleida-Alguaire. Els primers vols de la temporada d'hivern amb esquiadors britànics van aterrar ahir dimarts matí a l'aeroport de Lleida-Alguaire. Es tracta del primer dia perquè els que ho havien de fer el passat 21 de desembre van ser desviats a Reus però ahir, finalment, van aterrar uns 700 esquiadors que es traslladaven a Andorra o a la Val d'Aran per passar-hi una setmana d'esquí.


Ahir dimarts van arribar 720 esquiadors en quatre avions diferents. L'aeroport de LLeida-Alguaire va rebre pel matí els avions que venien de Manchester i Londres-Gatwick. A la tarda hi van aterrar els que venien de Londres Stansted i d’East Midlands. Dels 720 passatgers una vintena es van traslladar a Baqueira Beret, a la Val d’Aran, mentre el gruix van traslladar-se cap a Andorra, segons informa ACN (Agència Catalana de Notícies). Els mateixos avions van carregar els 730 passatgers que van aterrar el 21 a l'aeroport de Reus per tornar cap al Regne Unit.

El touroperador Neilson ha senyalat que preveu incrementar en un 5% el volum de passatgers i que fins al març passaran per Alguaire gaierebé 12.000 esquiadors britànics, dels quals 250 aniran a Baqueira Beret. El següent vol d’esquiadors birtànics cap a Alguaire està programat per diumenge 7 de gener, dia de la setmana en què arribaran fins a quatre vols diaris i, del 4 al 25 de febrer, fins a cinc, fet inèdit per a l’aeroport lleidatà. 

De cara al mes de febrer els avions de Neilson coincidiran amb un nou touroperador que també serà present a Lleida-Alguaire. La sueca Quality Travel començara temporada el 4 de febrer i portarà esquiadors escandinaus fins al 25 de març. Serà la primera vegada que coincidiran al mateix temps fins a 5 operacions de vol en un mateix dia a l'aeroport.

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial