Notícia

L'agenda pel cap de setmana de Reis a les estacions del Grup FGC

Arribada dels Reis Mags i Tast de vins i formatges, activitats de les estacions del Grup FGC per a les festes de Reis

SkiPallars,Espot,Reis Orient
Arribada dels Reis Mags amb baixada infantil de torxes a La Molina el 5 de gener. Imatge d'arxiu. Autor/a: Skipallars
Setmana i cap de setmana intens en activitats a les estacions del Grup FGC, davant l'arribada dels Reis Mags. Hi haurà Tast de vins i formatges, a Espot i Port Ainé, mentre que La Molina col·laborarà amb el Parc de Nadal d'Alp i Puigcerdà. Vall de Núria organitzarà una excursió nocturna amb raquetes sota la lluna plena i sortides amb retrac.


Setmana i cap de setmana intens en activitats a les estacions del Grup FGC, davant l'arribada dels Reis Mags. Hi haurà Tast de vins i formatges, a Espot i Port Ainé, mentre que La Molina col·laborarà amb el Parc de Nadal d'Alp i Puigcerdà. Vall de Núria organitzarà una excursió nocturna amb raquetes sota la lluna plena i sortides amb retrac.
Aquesta és l'agenda per aquest propers dies a les estacions del Grup FGC

La Molina
 
Fins al 7 de gener – Parc de Nadal d'Alp i Puigcerdà

De nou, l’estació degana col·labora amb el Parc de Nadal d'Alp i Puigcerdà, amb la mateixa il·lusió i ganes de sempre. El parc obrirà les seves portes els dies 3, 4 i 7 de gener al Poliesportiu de Puigcerdà, de 16.00 a 20.30 h i el preu de l'entrada serà de 4,00 €.
 
Durant els quatre dies hi haurà sorpreses, regals i sortejos per a tothom.
 
5 de gener – Arribada dels Reis Mags amb baixada infantil de torxes
Divendres 5 de gener, els Reis Mags d’Orient visitaran l’estació de La Molina. La tarda més màgica de l’any estarà carregada d’activitats per als menuts a partir de les 17.00 h. Al llarg de la tarda es farà una xocolatada amb coca i tothom qui vulgui podrà acompanyar a Ses Majestats en la baixada de torxes a la Pista Llarga.
 
Després de l'arribada es farà el repartiment de regals a tots els menuts i es presentarà el programa de les diferents celebracions que formaran part dels actes commemoratius del 75è aniversari de La Molina.
 
Per a més informació: www.lamolina.cat
 
 
Vall de Núria

Fins al 6 de gener – Sortides amb raquetes de neu

Fins al dissabte 6 de gener, Vall de Núria posarà en marxa rutes guiades amb raquetes de neu perquè els visitants visquin la neu del Pirineu d’una manera diferent.
 
Després de caminar un parell d’hores, de 10.30 a 12.30 h, els participants podran gaudir lliurament de l’entorn de Vall de Núria. El preu de l’activitat inclou bitllet del Cremallera (anada i tornada), excursió amb guia i material (raquetes). És obligatori portar roba d’abric, guants, gorra, calçat adequat. Edat mínima: 7 anys.

5 de gener – Nit de Reis
Divendres 5 de gener, els Reis Mags d'Orient es desplaçaran fins a Vall de Núria amb la màxima il·lusió per saludar a tots els nens i nenes. Com ja és tradició, SSMM arribaran a l’estació enmig del bosc, amb un espectacle de llum, música i foc que emocionarà i farà vibrar els espectadors.
 
La Nit de Reis és una de les activitats més esperades a la vall, ja que és una cita màgica que sorprèn tant a petits com a grans.
 
Programa d’activitats:
-  16.10 h: Sortida del tren cremallera des de Queralbs a Núria amb tots els nens per rebre als Reis Mags d´Orient.
-  16.30 h: Trobada al Bar Finestrelles per fer una xocolatada.
-  De 17.00 a 18.00 h: Espectacle Infantil a càrrec de Bufanúvols.
-  18.25 h: Arribada dels Reis Mags.
-  18.50 h: Pregó de benvinguda.
-  19.00 h: Visita de SSMM els Reis a la Mare de Déu de Núria.
-  19.10 h: SSMM recolliran les cartes dels menuts.
-  19.40 h: Sortida del tren cremallera fins a Queralbs amb els Reis Mags.

6 de gener – Sortida amb retrac
Per als clients allotjats a l’Hotel de Vall de Núria, s’organitzarà una sortida amb màquina trepitjaneu adaptada al transport, dissabte 6 de gener. Els participants passejaran per l’entorn de l’estació i coneixeran el treball diari de manteniment de pistes i producció de neu.
 
Per a més informació: www.valldenuria.cat
Espot
 
3 de gener –  Tast de vins i formatges
Dimecres 3 de gener, l’estació d’Espot serà l’escenari d’un tast de vins i formatges pallaresos. La cita tindrà lloc de 12.00 a 15.00 h, a la terrassa de la cafeteria de la cota 2000.
 
5 de gener –  Arribada de SSMM els Reis Mags
Com ja és tradició, enguany els Reis Mags d'Orient visitaran l'estació d’Espot. A les 18.00 h, per agafar forces, es farà una xocolatada popular a la cota 1500 i a les 18.30 h se celebrarà una baixada de torxes des de la cota 2000 fins a peu de pistes.
 
A les 19.00 h els Reis es traslladaran al poble per entregar els regals als més petits de la casa.
 
Per a més informació: www.espotesqui.cat
 
 
Port Ainé
 
4 de gener – Arribada de SSMM els Reis Mags

El proper dijous 4 de gener Port Ainé rebrà la visita dels Reis Mags d’Orient, que esquiaran per tota la estació.
 
A les 12.00 h visitaran el Parc Lúdic, com cada any, per participar en les activitats i fer-se fotografies amb els més petits. Un cop es faci fosc, es farà una baixada de torxes i una xocolatada popular davant de l'Hotel Port Ainé 2000. A més, es repartiran regals entre els menuts.
 
4 de gener – Tast de vins i formatges
De 12.00 a 15.00 h els visitants de Port Ainé podran degustar, dijous 4, els millors formatges i vins pallaresos, a la terrassa de la cafeteria de la cota 2.000.
 
Per a més informació: www.portaine.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny