Notícia

Arriba la Traça Catalana a Els Angles

Serà aquest diumenge 7 de gener i ja s'arriba a la 30a edició

Practicant Skimo. Imatge d'arxiu no corresponent a Els Angles..
Practicant Skimo. Imatge d'arxiu no corresponent a Els Angles..
Els aficionats a l'skimo tenen una nova cita als Angles (Capcir) el 7 de gener. La ja tradicional Traça Catalana, organitzada per l’Association Sport Montagne Cerdagne Capcir, arriba diumenge a la seva 30a edició.

La prova forma part del calendari de curses open d’esquí de muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i proposa quatre circuits de diferent dificultat.
Els dos primers es poden disputar individualment o per equips. La principal diferència és el desnivell positiu del recorregut, ja que el primer és de 1.800 metres i el segon de 1.200. En ambdós recorreguts poden participar-hi veterans, seniors i promeses i, en el recorregut B, també hi tenen cabuda els júniors i cadets.
Els recorreguts C i D només es poden córrer de forma individual. Amb el primer s’hauran de recórrer 10 quilòmetres amb un desnivell positiu de 600 metres, mentre que el recorregut D, només per a benjamins, són 4 quilòmetres amb 300 metres de desnivell positiu.

La mítica cursa del Pirineu oriental començarà a les 8:30 h, amb un recorregut per la zona del circ de Camporells, i entre les 14:00 h i les 15:00 h es farà el repartiment de premis.

El material obligatori ha de complir amb la normativa FFME (Federació Francesa de Muntanya i Escalada) i es pot consultar al web de la prova.
 
Les inscripcions es poden fer a través d’internet fins aquest divendres 5 de gener, i manualment el dissabte de 14:00 a 18:00 h a la Salle du Capcir.
 
Entrevista

''Aprofiteu per gaudir de la neu el màxim que pugueu''
Ana Amor Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial