Notícia

Comença el compte enrere per la 39a Marxa Beret

Se celebrarà els dies 3 i 4 de febrer

Marxa Beret
Comença el compte enrere per la 39a Marxa Beret. Imatge d'arxiu. Autor/a: Fototur
Falta menys d'un mes per a la 39a edició de la Marxa Beret que enguany es celebrarà els dies 3 i 4 de febrer. La Marxa Beret és la prova popular per excel·lència de l’esquí de fons i una de les proves més consolidades que es realitzen.

La 39a edició de la Marxa Beret, tornarà a comptar aquest any amb participants procedents d’arreu d’Europa. Les inscripcions per a la prova van a bon ritme i ja compten amb la participació de cent esquiadors noruecs i vint-i-cinc italians entre els inscrits internacionals, el que fa preveure que un any més s’assolirà la xifra de més de 1.000 inscripcions.

L'edició 2018 vol mantenir el seu caràcter popular i convertir-se un any més en la gran festa de l’esquí nòrdic. Per això, els organitzadors, Conselh Generau d’Aran, Baqueira Beret i l’Ajuntament de Naut Aran, proposen tota una sèrie d’esdeveniments paral·lels a la Marxa Beret, entre els quals s’hi compta l’espectacular Sprint Salomon que es disputarà el dia 3 de febrer, amb l’objectiu que tots els participants i seguidors de la 39a Marxa Beret gaudeixin d’un agradable cap de setmana a la Val d’Aran.

El diumenge 4 de febrer es disputarà al Pla de Beret la Marxa Beret a partir de les 10.00 hores, amb els traçats de 42, 21 i 10 quilòmetres.

La prova, segueix dins del Circuit de Curses Populars d’esquí de fons (categoria ML) de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) i des de l’any passat forma part del calendari de la Copa Espanya de la Reial Federació Espanyola d’Esports d’Hivern (RFEDI).

Les inscripcions s’han de realitzar per Internet, a través de la pàgina web de la Marxa Beret, www.marxaberet.com . Cal destacar que tots aquells que s’inscriguin abans del 15 de gener de 2018 gaudiran d’una tarifa més reduïda. Les inscripcions presencials tindran lloc a la Casa d’Acollida a Salardú.

Programa 39 Marxa Beret

Dissabte, febrer 3

09:30 - Obertura de la "Casa d'Acollida"
16:00 - Exhibició «Sprint Salomon»
19:00 - Repartiment de premis
19:30 - Presentació «39a Marxa Beret»
20:30 - Tancament d'inscripcions i Casa d'Acollida
 
Diumenge, febrer 4
10:00 - Sortida 39a Marxa Beret
13:30 - Repartiment de premis
14:00 - Cerimònia de Cloenda
15:00 - Tancament del circuit

Tota la informació a: www.marxaberet.com
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial