Notícia

Masella va arribar als 11.000 esquiadors en un sol dia

L'ocupació hotelera a peu de pista ha estat del 100%.

masella,cua.telecadira,jumbo
Masella va arribar als 11.000 esquiadors en un sol dia Autor/a: Diaridelaneu.cat
Balanç excel·lent a Masella per valorar les vacances de Nadal 2017-18. Segons el comunicat enviat aquesta tarda per l'estació, l'afluència d'esquiadors a pistes ha estat excel·lent des del dia 23 de desembre de 2017 fins avui diumenge dia 7 de gener de 2018.

L'afluència ha sigut molt elevada cada dia, amb jornades en les quals s'han arribat als 11.000 esquidors/dia. A aquestes dades cal afegir-hi els 1.500 esquiadors que han gaudit de l'esquí nocturn. La bona afluència s'ha vist afavorida, en alguns dies concrets, al tancament parcial o total de les estacions de l'Alta Cerdanya, Capcir i Andorra, per motius meteorològics. Aquestes xifres tan importants d'esquiadors s'ha traduït en una ocupació hotelera que, a peu de pista, ha estat del 100%.

Vacances de Nadal amb moltes activitats

Les vacances de Nadal a Masella han anat acompanyades de diverses activitats, entre les quals cal destacar el ja tradicional Pare Noël, repartint caramels, i la cavalcada de Reis, amb baixada amb torxes amb 200 participants. També les curses nocturnes, la XV edició de la Cursa Familiar amb la singularitat en què pares, fills i germans competeixen entre famílies diferents, etc. han estat les activitats més rellevants en l'àmbit esportiu.

Per aquesta primera quinzena de gener a Masella es pot gaudir de bones condicions amb el 100% dels remuntadors oberts, tot el desnivell de 935 m obert i 46 km esquiables. Recordar que pel que fa a l'esquí nocturn es podrà practicar tots els dijous (18,15 a 20,15 h) i els dissabtes (18,30 a 21,30 h) durant aquest mes de gener.

Avui diumenge, comiat amb llevantada

El temps a Masella durant les vacances de Nadal ha sigut molt variable amb jornades de sol i d'altres amb nevades, que no han impedit el bon funcionament de les instal·lacions, llevat d'avui (7 de gener de 2018) marcat pel temporal de neu de llevant que ha deixat un bon gruix de neu nova. A Masella, aquestes últimes 24 h s'han acumulat 35 cm a la cota 2150 m de Cap del Bosc.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny