Notícia

Lles de Cerdanya acull aquest cap de setmana els Campionats de Catalunya de Múixing Neu

Els dies 13 i 14 de gener amb la participació d'un centenar d’inscrits catalans, espanyols, francesos i andorrans

Lles de Cerdanya acull aquest cap de setmana els Campionats de Catalunya de Múixing Neu. Imatge d'arxiu.
Lles de Cerdanya acull aquest cap de setmana els Campionats de Catalunya de Múixing Neu. Imatge d'arxiu. Autor/a: Club Gos Àrtic
El pròxim cap de setmana del 13 i 14 de gener, l’estació de la Cerdanya rebrà la cita reina del múixing neu a Catalunya amb un centenar d’inscrits i la participació també de corredors de la resta de l’Estat, francesos i andorrans. Dues mànegues decidiran els campions.


Després del retorn del múixing a La Molina, la temporada passada, Lles de Cerdanya serà l’estació que enguany recollirà el testimoni i celebrarà els Campionats de Catalunya de Múixing Neu. Una competició sempre esperada per la seva espectacularitat, que concentra un generós nombre de públic assistent i que espera comptar amb un centenar de participants.

Un total de 12 categories conformen el programa de competició per a aquest any, amb canicròs, trineu i skijoring. Serà, de fet, la primera vegada que s’organitzi una prova així a l’estació de Lles de Cerdanya, que comptarà amb la direcció del club AEM i que tindrà dos recorreguts, de 8 i 4 quilòmetres.

Entre els múixers participants hi haurà la participació d’alguns medallistes mundials, com el Lázaro Martínez de la Federació Andorrana en categoria Trineu 8 gossos nòrdics i els dos catalans de l’equip RFEDI, l’Olga Álvarez en categoria Canicròs Veteranes i el Víctor Carrasco en Skijoring.

Precisament, el Víctor competirà als Campionats de Catalunya pensant ja en el seu pròxim objectiu internacional. “Serà un test de qualitat de cara als Campionats d’Europa de Múixing Neu de la IFSS, que tindran lloc a Millegrobbe/Lavarno (Itàlia) entre el 23 i el 25 de febrer. És una prova per a la què ja s’estan preparant molt múixers, entre ells alguns francesos que també correran a Lles de Cerdanya” explica el recentment campió de Catalunya de múixing sobre terra.

Tot plegat, doncs, farà incrementar el nivell dels participants en aquesta cita tradicional del calendari català, que constarà de dues mànegues i que començarà amb la primera sortida el dissabte a les 9 del matí.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny