Notícia

Tot Nòrdic fa un balanç positiu de la campanya de Nadal

L'esquí nòrdic viu un bon moment i s'expedeixen més de 6.000 forfets durant les vacances de Nadal

esqui nordic,tot-nordic,esqui de fons,sant joan de l\'erm
L'esquí nòrdic viu un bon moment i s'expedeixen més de 6.000 forfets durant les vacances de Nadal Autor/a: Tot-Nòrdic
Condicions excel·lents a les estacions d'esquí nòrdic. Les estacions d'esquí nòrdic catalanes tenen tots els circuits oberts i en alguns casos els gruixos superen el metre de neu.


Bon balanç general de les estacions d’esquí nòrdic catalanes per les festes de Nadal. Segons el comunicat enviat per l'associació Tot-Nòrdic, la meteorologia ha jugat alguna mala passada, com ara la pluja del dia 2 de gener o el fet que la nevada més important arribés el cap de setmana de reis. Tot i així l’ocupació ha estat satisfactòria i s'ha arribat una xifra similar d’esquiadors a la temporada passada en les mateixes dates. Com a dada a tenir present, s’ha augmentat el nombre d'excursionistes en raquetes.

Així doncs, entre les 7 estacions d’esquí nòrdic catalanes han venut 6.079 forfets d’esquí i 3.942 forfets de raquetes.

L'associació també senyala que la nevada de diumenge 7 de gener que va fer que no hi hagués massa esquiadors a les estacions però la part positiva és que la nevada, que ha deixat gruixos entre 25-60 cm, garanteix la neu per la resta de la temporada. Arta mateix les estacions d'esquí nòrdic del Pirineu ofereixen una bona quantitat i qualitat de neu.

Des d'ahir dilluns van començar els grups escolars a les estacions entre setmana. Pel cap de setmana 20 i 21 de gener s'organitzarà la Marxa Pirineu i la Micro a les estacions de Lles i Aransa.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial