Notícia

Tot Nòrdic fa un balanç positiu de la campanya de Nadal

L'esquí nòrdic viu un bon moment i s'expedeixen més de 6.000 forfets durant les vacances de Nadal

esqui nordic,tot-nordic,esqui de fons,sant joan de l\'erm
L'esquí nòrdic viu un bon moment i s'expedeixen més de 6.000 forfets durant les vacances de Nadal Autor/a: Tot-Nòrdic
Condicions excel·lents a les estacions d'esquí nòrdic. Les estacions d'esquí nòrdic catalanes tenen tots els circuits oberts i en alguns casos els gruixos superen el metre de neu.


Bon balanç general de les estacions d’esquí nòrdic catalanes per les festes de Nadal. Segons el comunicat enviat per l'associació Tot-Nòrdic, la meteorologia ha jugat alguna mala passada, com ara la pluja del dia 2 de gener o el fet que la nevada més important arribés el cap de setmana de reis. Tot i així l’ocupació ha estat satisfactòria i s'ha arribat una xifra similar d’esquiadors a la temporada passada en les mateixes dates. Com a dada a tenir present, s’ha augmentat el nombre d'excursionistes en raquetes.

Així doncs, entre les 7 estacions d’esquí nòrdic catalanes han venut 6.079 forfets d’esquí i 3.942 forfets de raquetes.

L'associació també senyala que la nevada de diumenge 7 de gener que va fer que no hi hagués massa esquiadors a les estacions però la part positiva és que la nevada, que ha deixat gruixos entre 25-60 cm, garanteix la neu per la resta de la temporada. Arta mateix les estacions d'esquí nòrdic del Pirineu ofereixen una bona quantitat i qualitat de neu.

Des d'ahir dilluns van començar els grups escolars a les estacions entre setmana. Pel cap de setmana 20 i 21 de gener s'organitzarà la Marxa Pirineu i la Micro a les estacions de Lles i Aransa.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny