Notícia

Head i Tyrolia esponsoritzen ElDorado Freeride Junior Tour, el Freeride World Qualifier i el Freeride Junior Tour

Head,ElDorado,ElDorado Freeride Junior Tour
Head i Tyrolia esponsoritzen ElDorado Freeride Junior Tour, el Freeride World Qualifier i el Freeride Junior Tour Autor/a: Head
Per HEAD és un plaer formar part d'aquesta sèrie de circuits com espònsors, esdeveniments on el talent dels riders dóna mostra sobrada de l'altíssim nivell que hi ha al nostre territori. ElDorado Freeride Junior estrena temporada a Boí Taüll. Falten poc més de 10 dies perquè comenci el circuit de referència de freeride del Pirineu. L'esperada prova arrenca el 20 i 21 de gener amb l'objectiu de formar els freeriders del futur.
 
Un total de tres parades formen el circuit de referència de freeride del Pirineu que visitarà, a més de Boí Taüll, Baqueira-Beret i Vallnord-Arcalís. Aquesta prova és única als Pirineus i constarà de 3 competicions on participaran joves d'entre 14 i 18 anys en les modalitats d'esquí i surf de neu.

A més, aquest és un any molt especial. Amb dues dècades de bagatge en el món de freeride, i coincidint amb els 20 anys de ELDORADO FREERIDE, el planter de l'esquí extrem té un aparador únic per a formar-se i donar-se a conèixer.
 
En HEAD donem suport incansablement a les joves promeses en totes les disciplines i estem molt orgullosos de formar part d'aquesta competició tan espectacular, així com de donar suport al Freeride World Qualifier i el Freeride Junior World Tour. L'alt nivell d'edicions passades és inqüestionable i és així mateix una mostra sobrada del gran avenir del Freeride Internacional.
 
 
ELDORADO FREERIDE JUNIOR TOUR 2018

ELDORADO FREERIDE JUNIOR FJT2 *
Data: 20 i 21 de gener.
Estació: Boí Taüll Resort

ELDORADO FREERIDE JUNIOR FJT2 *
Data: 10 i 11 de febrer.
Estació: Baqueira Beret

ELDORADO FREERIDE JUNIOR FJT3 *
Data: 3 i 4 de març.
Estació: Vallnord Ordino - Arcalís
Coincidint amb el FREERIDE WORLD TOUR

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny