Notícia

Ara sí que comença la temporada! Les estacions del Grup FGC al 100%

La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé obren la totalitat de pistes després d'unes nevades que han deixat gruixos que superen el metre

vallter,pala de barquins,puig dels lladres
Imatge d'avui dimecres a Vallter 2000. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Les intenses nevades registrades els darrers dies s’han traduït en un paisatge blanc arreu de les estacions del Grup FGC. Gràcies a les condicions immillorables i la constant feina dels equips tècnics de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé és possible obrir el màxim nombre de quilòmetres esquiables que estaran molt propers al 100%.
 
A més, les previsions pels propers dies són bastant favorables i s’estima que les cinc estacions funcionaran completament en el transcurs de la setmana, sempre que la meteorologia, molt canviant a l’alta muntanya, ho permeti. En aquest sentit, doncs, els destins turístics del Grup FGC es presenten com la millor opció per viure la neu de ben a prop.

Pràcticament tot obert

La Molina, amb gruixos de neu de 50 a 110 cm de neu pols, està oberta al 100%. Aquests dies, els visitants podran esquiar o fer snowboard en les 63 pistes de l’estació i recórrer els 68 quilòmetres de pistes.
 
Les estacions ubicades al Pallars Sobirà també ofereixen unes condicions immillorables per gaudir de la neu. Els visitants que es desplacin fins a Port Ainé, amb gruixos de 90 a 140 cm, podran esquiar en la totalitat de les seves pistes (27 quilòmetres esquiables). Espot, per la seva banda, compta amb gruixos de neu de fins a 125 cm i el 100% del domini esquiable disponible (22 de 22 pistes).
 
Amb gruixos de fins a 100 cm, Vall de Núria obre nou de les seves 11 pistes, repartides en set quilòmetres esquiables, i la totalitat dels remuntadors.

Pel que fa als usuaris de Vallter 2000 podran accedir al 100% de la instal·lació i tastar les 13 pistes i els 18 quilòmetres esquiables.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny