Notícia

L’Esport Blanc Escolar ja arriba a totes les escoles públiques de sis comarques del Pirineu

L’activitat consta de 8 sessions que es duran a terme durant el segon trimestre del curs escolar

nens,escolars,vallter
Un grup d'escolars rebent classes d'esquí. Autor/a: Diaridelaneu.cat
El programa Esport Blanc Escolar ja arriba a totes les escoles públiques de les sis comarques del Pirineu de Lleida, mentre que està previst que el pròxim curs també s’incorporin els centres concertats.  En aquesta temporada participen en les classes d’esquí obligatòries 909 alumnes de 20 centres del Pirineu lleidatà. Les novetats d’enguany són l'escola Sant Jordi d'Oliana, la ZER de l'Alta Ribagorça i la ZER del Pallars Jussà.

L’activitat consta de 8 sessions, que es duran a terme durant el segon trimestre del curs escolar, està integrat al programa d’educació física i es realitza en horari lectiu. Les 8 sessions es divideixen en 3 d’esquí nòrdic, 3 d’esquí alpí i 2 de surf de neu. Aquesta activitat suposarà un cost de 20 euros per cada alumne quan el cost real de l’activitat és de 176 euros.

L’Esport Blanc Escolar està impulsat per la Generalitat i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, amb els consells Esportius de l’Alt Pirineu i Aran, les estacions d’esquí (ACEM i Mancomunitat d’Esquí Nòrdic), els Consells Comarcals, la Diputació de Lleida i el Conselh Generau d’Aran com a col·laboradors. L’objectiu d’aquest programa és impulsar la iniciació i el coneixement dels esports d’hivern i educar mitjançant l’esport a respectar, gaudir, conviure i conèixer l’entorn.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat