Notícia

Supershape de Head, un esquí increïble a pista

D'entre els seus principals caracterítiques tècniques destaquen la potència sense esforç


Supershape és la línia d'esquís amb millor rendiment i la més fiable del món, ja que amb la combinació de grafè en la seva construcció ofereix: potència, equilibri i control sense esforços.


La coneguda línia Supershape aconsegueix millor rendiment en tots els terrenys amb menys esforç, a més d'aportar una seguretat extraordinària, un maneig senzill i un gran control de l'esquí. Els models d'aquesta gamma són Supershape i.Speed, Supershape i.Magnum, Supershape i.Rally i Supershape i.Titan, ideals per gaudir d'aquest esport sense marcar-se cap tipus de límit.

Supershape i.Speed

Fabricat a mà i amb la flexió harmonitzada de la tecnologia grafè al centre, el model i.Supershape Speed ​​és un carver fi orientat a la competició per a esquiadors de nivell avançat amb una greu addicció a la velocitat.

Supershape i.Magnum

El versàtil i.Supershape Magnum amb tecnologia lleugera grafè al centre ofereix prestacions en pista, tot el dia, fàcils de controlar, per a un carving més divertit.

Supershape i.Rally

Amb la genètica de la competició, el i.Supershape Rally és un carver recreatiu i versàtil que s'adapta a tots els terrenys per a desplaçaments a gran velocitat.

Supershape i.Titan

El i.Supershape Titan amb grafè és un carver versàtil all-mountain per a esquiadors experimentats que no coneixen fronteres.


D'entre els seus principals caracterítiques tècniques destaquen la potència sense esforç. Però, com s'aconsegueix?

El nucli d'aquests esquís té una construcció completament nova, amb un nucli de fusta molt més gran. Gràcies al baix pes del grafè, podem utilitzar una làmina d'alumini més gruixuda i més ampla que abasta la totalitat de l'esquí per a garantir-te més capacitat de reacció i potència.

L'equilibri perfecte que sempre havies volgut

Hem posat grafè al centre de l'esquí per reduir el gruix del centre i desplaçar més material cap a la punta i cap a la cua; el resultat és un esquí amb una distribució de la flexibilitat en perfecta harmonia, millor resposta i més rapidesa en els canvis d'un cant a un altre.

Un control sense igual en l'àmbit de l'esquí

Gràcies al major gruix a la punta ia la cua, ha estat possible dissenyar geometries específiques per a les quatre diferents pales. El cant és efectiu immediatament, de manera que l'esquí està constantment en contacte amb el terreny, en tot tipus d'angles.

A més, és l'esquí que trien les llegendes d'aquest esport, com Hermann Maier. Què més es pot necessitar per experimentar els esquís més fiables del món?

Per a més informació d'aquesta línia:

Facebook: https://www.facebook.com/headski/
Instagram: https://www.instagram.com/head_ski/

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny