Notícia

Port del Comte confirma l'obertura de l'Estivella

L'estació del Solsonès obre tots els sectors i podrà penjar el cartell "Neu pols, tot obert"

port del comte,el bosquet,la bofia
Així estava Port del Comte aquest dimarts Autor/a: Ferran Freixenet
La nevada de diumenge nit i dilluns matí va deixar les estacions del Pirineu en unes condicions que ratllen l'excel·lència. I una d'aquestes és Port del Comte. Dilluns el nostre ambaixador, Ferran Freixenet, hi va ser present i només cali veure'n les fotografies per veure com de beneficiosa ha estat la nevada. A més, a partir d'aquest cap de setmana, a l'obertura dels sectors Hostal-Prat Donadó, Sucre i Bòfia, ara cal afegir-hi l'Estivella. I als gruixos actuals encara es podran continuar incrementant gràcies a la producció de neu, perquè la xarxa de neu produïda de Port del Comte s'ha anat millorant any rere any, per aprofitar al màxim les finestres de fred. Ara, aquestes millores donen els seus resultats i aquests darrers dies els canons s'han posat en marxa gràcies a les temperatures baixes d'aquests dies.

L'Estivella oberta

El sector de l'Estivella és una àrea d'esquí que pràcticament funciona com una altra estació d'esquí dins de la mateixa Port del Comte. La zona està equipada amb dos telecadires i 3 teleesquís que permeten l'accés a dues pistes verdes, una blava, tres de vermelles i a un edifici refugi-restaurant.
 
Ocupa els dos vessants d'una mateixa cim (Estivella 2.310 m.) I té un accés singular i un paisatge que té poc a veure amb els sectors de Querol, Sucre o la Bòfia de la mateixa estació. No obstant això, la manca d'instal·lacions de neu produïda en aquesta àrea comporta que només es pugui obrir amb neu natural, i així i només s'obre els caps de setmana. Molts condicionants que són els que finalment fan que l'obertura del sector sigui esperada sempre amb molt d'interès pels clients habituals de l'estació. Aquest cap de setmana, però, l'Estivella serà oberta, un bon motu i al·licient per visitar l'estació del Solsonès.

Comunicat de neu confirmat amb data 11/01/2018:

Gruix mínim: 80
Gruix màxim: 120
Qualitat: pols/trepitjada
Remuntadors: 17/17
Pistes: 37/37
Quilòmetres: 50/50

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny