Notícia

Nou Funpark a Baqueira Beret

S'ha ubicat al costat del telecadira de debutants Clot Der Us

funpark,baqueira
Nou Funpark a Baqueira Beret Autor/a: Baqueira
L'estació d'esquí de la Val d'Aran i Valls d'Àneu va estrenar durant el nadal el Funpark, un recorregut destinat a nens, famílies i grups de debutants en què s'interactua amb elements decoratius com monstres i flors gegants a més de reproduccions de animals endèmics d'aquesta àrea dels Pirineus.


Una temporada més l'estació d'esquí de Baqueira Beret innova per oferir major diversió perquè els esquiadors i snowboarders més joves i les famílies gaudeixin una mica més de la neu.

La gran novetat és el Funpark situat a Beret al costat del telecadira de debutants Clot Der Us. Els més petits (i no tan petits) gaudiran de 1.750 m de pista en un traçat esquitxat d'elements per a la diversió. El recorregut estarà ple de "monstres" i reproduccions d'animals de la Val d'Aran, alguns dels quals emeten els seus sons pel que més d'un es porta una sorpresa. A més, a la pista han brollat ​​unes grans flors de goma amb què els esquiadors joves poden divertir-se a envoltar i a passar entre elles.

L'important en el Funpark no és la velocitat. La primera part és amb peralts fàcils on s'han situat les grans flors i en entrar al bosc arriba el torn de la fauna local. Hi ha un total de 11 figures entre les quals es trobe una gran varietat d'animals: marmotes, mussols, cérvols, llops, guineus, isards i galls salvatges. Els visitants del circuit podran interactuar amb les figures de goma i hauran d'anar trobant els animals que s'amaguen entre els arbres. Diversió assegurada!

Parcs infantils a Baqueira

I si el més petit de la família encara no té edat per posar-se els esquís, entre les tres zones de Baqueira, Beret i Bonaigua hi ha un total de quatre parcs infantils. Els parcs infantils de Baqueira 1500 i 1800, l'infantil de Beret i el de Bonaigua.
El primer està situat a peu de pistes, a la cota 1500, entre l'Hotel Montarto i el pàrquing. El Parc està destinat a tots aquells nens i nenes d'entre 3 mesos i 2,5 anys. Compta amb atenció personalitzada a les necessitats de cada nen/a. El de Baqueira 1800 està situat magníficament al costat del telecabina i el TDS Bosque. El Parc està destinat a nens i nenes sense bolquer a partir dels 2,5 anys i fins als 6,5 anys. Tots els nens poden iniciar-se a practicar l'esquí dins de les instal·lacions del parc de manera natural i sense pressions (material d'esquí inclòs). Hi ha combinats de curs d'esquí i estada al Parc Infantil.

El tercer parc de neu està situat a la zona de Beret. Acull a tots aquells nens i nenes a partir de 2 anys amb o sense bolquer. Aquí els més petits es podran iniciar en l'esquí dins el recinte d'una forma lúdica i divertida.

I finalment els més petits podran gaudir també a Bonaigua al parc situat al costat del pàrquing i a peu de pistes. Està destinat a nens i nenes majors de 2,5 anys i sense bolquer.

AGENDA

World Snow Day Baqueira Beret

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Neu (World Snow Day promogut per la FIS), Baqueira Beret ofereix una promoció molt especial per a tot el que vulgui iniciar-se en l'esquí alpí.
A l'àrea de Beret, i només per a persones que no s'hagin posat mai uns esquís, dos caps de setmana de gener de 2018: a triar entre el 13 i 14 o el 20 i 21.

Per debutants, adults i nens. Promoció només a l'àrea de Beret que inclou:

-Classes d'esquí amb Era Escòla, en grups de 8-10 persones, 2 dies de 11.00 a 13.00h.
-Lloguer de material, 2 dies (esquís, bastons i botes).
-Dinar a pistes, a 2 dies.
-El primer dia les classes s'imparteixen al pla de Beret i la cinta de debutants, el segon dia inclou el forfet per poder accedir als remuntadors de debutants, si el professor ho considera, i el nivell del grup ho requereix.
Import total - 82 euros.
Si s'és esquiador i s'inscriu a un amic a aquesta promoció tan especial, el forfet d'un dia serà també a un preu molt especial: 25,75 €
Informació i reserves: carme.aliu@baqueira.es / 973.639.044

III TROFEU MÀSTERS AC-HOTELS CAEI Màsters

El 13 i 14/1 es disputarà la primera cursa de la temporada del circuit Copa d'Espanya de Màsters del calendari Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFEDI) i organitzada pel CAEI destinada a esquiadors de més de 30 anys. Un Gegant el dissabte i un Eslàlom diumenge per a corredors veterans amb llicència o també per a aquells sense llicència i de categoria OPEN. Hi haurà village amb animacions en meta gentilesa d'AC Hotels. Per apuntar-se: inscripciones@caei.es / 973.642.057

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny