Notícia

Les estacions del Grup FGC instal·len dispositius anticaiguda als telecadires

La Molina, Vallter, Vall de Núria, Espot i Port Ainé han instal·lat un sistema als telecadires que millora la subjecció dels nens

dispositiu,anticaiguda,seguretat,telecadira
S'ha instal·lat un sistema de seguretat als telecadires que millora la subjecció dels nens Autor/a: Grup FGC
El divertit d'esquiar i fer snowboard és baixar, però per lliscar avall cal pujar abans i aquí les estacions d'esquí és on posem a disposició dels clients els remuntadors. Aquests ginys mecànics compleixen amb tota la normativa legal de seguretat però tot i així, des del Grup FGC s’ha decidit instal·lar un sistema de seguretat afegit a les cadires que evita possibles caigudes dels més petits.
 
Es tracta d'unes peces metàl·liques verticals d'uns 30 cm cobertes d’un plàstic protector i que es munten sobre la barra horitzontal de seguretat. Aquest sistema tan senzill permet al mateix temps fer més segur l'esquí dels nens i nenes i que les cadires on hi ha aquesta nova mesura siguin utilitzades igualment tant per adults com infants ja que la peça no limita la capacitat de la cadira sigui quina sigui l’altura de l’esquiador.
 
A Vallter el sistema de seguretat s'ha instal·lat al TC Jordi Pujol. S’han muntat ja a 50 cadires i a la resta es posaran en els propers dies. Han estrenat el sistema els corredors més joves del Club d'Esquí Camprodon amb comentaris molt positius.
 
A La Molina, Vall de Núria i Espot i Port Ainé el sistema ja s'ha muntat a totes les cadires.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat