Notícia

Comunicat de premsa de Grandvalira sobre incidència al Funicamp i telecabina de Canillo

Grandvalira,funicamp
Comunicat de premsa de Grandvalira sobre incidència al Funicamp i telecabina de Canillo. Imatge d'arxiu. Autor/a: Grandvalira
Arran de les publicacions aparegudes en alguns suports digitals i després de les reiterades peticions d’informació, Grandvalira comunica que:
A mig matí han tingut lloc dues avaries tècniques independents que s’han resolt amb èxit al Funicamp del sector Encamp i al telecabina de Canillo. 
A partir d'una incidència tècnica que ha afectat el sistema de comunicació del quadre elèctric del Funicamp entre el tram de l’estació intermitja i la part superior del giny, s’ha activat el sistema d’evacuació de la instal·lació. Així doncs, el remuntador ha anat avançant molt més lentament que en la seva velocitat habitual per anar progressivament donant sortida a peu als usuaris de l’interior de les cabines. Aquest procés ha tingut una durada de poc més d’una hora i s’ha resolt amb total seguretat i determinació. Ràpidament, els tècnics han treballat per resoldre l’avaria tècnica i el Funicamp ha tornat a operar amb normalitat.

Grandvalira ha posat a disposició dels clients dos autobusos gratuïts per tal de ser traslladats al sector El Tarter per accedir a pistes.    
De la seva part, el telecabina de Canillo ha operat discontínuament durant una hora aquest matí. Una petita incidència tècnica n'ha estat la causa i s’ha procedit a l’evacuació controlada dels clients amb total seguretat. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny