Notícia

La Cabirol Minifreestyler, tret de sortida del 7è Pyrenean Minifreestyler Tour

La prova s’emmarca dins del World Snow Day.


Una temporada més, torna amb força el circuit freestyle més divertit, organitzat per la Federació Catalana d’Esports d’Hivern i la Federació Andorrana d’Esquí. El diumenge 21 de gener, La Molina serà escenari d’una festa de neu i esport, amb un bonic ambient familiar que farà gaudir tant als participants com al públic assistent.

A l’igual que la temporada passada, la Cabirol Minifreestyler aixecarà la persiana de la 7a edició del Pyrenean Minifreestyler Tour, que compta amb la participació de joves esportistes que es troben entre les categories U7 i U13. El format de la competició no només acull a esportistes que tinguin trajectòria i vocació pel Freestyle, sinó que és una immillorable ocasió per a que els practicants de l’esquí alpí puguin fer un primer test en el món del freestyle. A més, la prova serà doblement especial pel fet de coincidir amb el World Snow Day 2018, el Dia Mundial de la Neu.

La jornada començarà amb els corresponents entrenaments, a les 10 hores del matí, i seguirà amb un Fun Slope cronometrat a dues baixades (la primera d’elles a les 11 hores) i jocs i exercicis de freestyle en salts i calaixos (a les 13 hores). El dia acabarà amb l’entrega de premis als guanyadors (a les 15 hores), tot i que hi haurà obsequi per a tots els participants.

Una competició feta a mida perquè els més petits puguin començar a testar l’adrenalina del freestyle des d’un punt de vista més familiar, però igual d’emocionant. Després d’aquesta primera prova, el circuit es traslladarà a Pas de la Casa (Andorra), on tindrà lloc la segona cita el 4 de febrer. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny